Openingsuren

Maandag 16/05 Gesloten
Dinsdag 17/05 09:00 - 20:00
Woensdag 18/05 09:00 - 20:00
Donderdag 19/05 09:00 - 20:00
Vrijdag 20/05 09:00 - 20:00
Zaterdag 21/05 09:00 - 20:00
Zondag 22/05 09:00 - 20:00

Info

Voor de beste afhaalgerechten moet je bij Danny-K-Tess in Molenstede zijn

Zaakvoerder Danny van Danny-K-Tess is al gepassioneerd door eten sinds zijn 14 jaar. Door er non stop hard voor te werken en te geloven in zijn passie heeft hij er zijn beroep van kunnen maken waardoor je nu beroep op hem kunt doen als traiteur/restaurateur.
 

Ambachtelijke delicatesses 

Al de gerechten bij Danny-K-Tess worden telkens op ambachtelijke manier bereid. Danny werkt enkel en alleen maar met dagverse producten voor hoogstaande kwaliteit. Van vis- en vleesschotels tot tapasschotels en huisbereide gerechten. Daardoor heb je de keuze om een warme schotel te bestellen of een koude. Er is voor ieder wat wils bij Danny-K-Tess. 
 

Traiteur Diest

Na de eerste hap van de overheerlijke gerechten kan je al de passie proeven die Danny in zijn gerechten legt. Dag in dag uit is hij zeer creatief om voor jouw de lekkerste bereidingen voor te schotelen. Op zijn facebookpagina kan je de maandelijkse afhaalkaart bekijken en op zijn website krijg je alvast een voorproevertje van foto's die je zeker zullen doen watertanden. Dit is de link naar zijn website: http://danny-k-tess.metro.rest/?lang=nl#journals .
 

Culinaire avond

Kan je niet wachten om te genieten van de kookkunsten van Danny? Contacteer hem dan snel zodat je zeker bent van je hoogstaande culinaire avond. Danny van Danny-K-Tess is steeds telefonisch bereikbaar, via fb en via zijn website. Van elk gerecht maakt hij een kunstwerk en de smaakbom ontploft na de eerste hap in je mond. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/