Openingsuren

Maandag 24/12 Gesloten
Dinsdag 18/12 08:30 - 17:30
Woensdag 19/12 08:30 - 17:30
Donderdag 20/12 08:30 - 20:00
Vrijdag 21/12 08:30 - 17:30
Zaterdag 22/12 08:00 - 17:00
Zondag 23/12 Gesloten
Telkens na telefonische afspraak

Info

De Hoofdzaak is een trendy kapsalon, gelegen in het hartje van Diest. De jarenlange ervaring is een meerwaarde voor iedere klant. Van advies tot afwerking! De hoofdzaak is reeds jarenlang een begrip in de regio. Ieder kapsel wordt tot in de puntjes afgewerkt!
 

Kapsalon Diest

Een bezoek aan De Hoofdzaak in Diest begint steeds met het vertellen van uw wensen en het verkrijgen van stijladvies. Op basis daarvan wordt een trendy kapsel gecreëerd dat volledig bij u past. Knippen, brushen, alles gebeurt hier volgens uw wens.
Naast het in model brengen van uw kapsel biedt De Hoofdzaak u ook kleuradvies voor uw haren. Vervolgens gaan ze over tot een volledig kleuring of een balayage.

De Hoofdzaak kan ook expertise aanbieden op vlak van haarverlenging en pruiken.
 

Feestkapsel

Kapsalon De Hoofdzaak is gespecialiseerd in bruidskapsels. Zowel bruid als bruidegom zijn welkom om zich te laten klaarstomen voor hun huwelijksdag. Kinderen kunnen het kapsalon in Diest dan weer bezoeken om een stralend opsteekkapsel voor een communiefeest te bekomen. Hebt u ook iets te vieren? De Hoofdzaak bezorgt u een feestkapsel op maat.

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie De Hoofdzaak 2018

Nieuws & Promoties

TIPS tegen statische haren

Iedereen heeft er soms wel eens last van... Dit is niet zo ‘erg’ maar aangenaam is het zeker ook niet. Bovendien kan dit het stylingsproces echt bemoeilijken. Enkele tips om statische haren tegen te gaan: Zorg dat je woonomgeving goed verlucht en niet te droog is, bescherm je haren tegen koude lucht met een hip hoofddeksel (hoed, trendy bandana, noem maar op). Gebruik een goede conditioner en pas af en toe een beschermend masker toe om droge haren te voorkomen. Voor meer info, vraag gerust naar onze productkeuze en expertise.

Open bijlage

Vriendelijkste Handelaar

Stem op De Hoofdzaak als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden