Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 16/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 17/08 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 18/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 19/08 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 20/08 Na afspraakNa afspraak
Zondag 21/08 GeslotenGesloten

Info

Bent u op zoek naar een schoonheidsverzorging voor uw gelaat of nagels in Diest? Gediplomeerde permanente make-up- en huidtherapeute en kunstnagel specialiste Patricia heet u van harte welkom voor een deskundige behandeling in haar Schoonheidssalon Moooist.
 

Permanente make-up wenkbrauwen

Met permanente make-up kunnen hele natuurlijk ogende wenkbrauwen gecreëerd worden. Ook littekens in de wenkbrauwen kunnen met permanente make-up worden gecamoufleerd. Met behulp van een pigmenteringstoestel wordt een huidvriendelijk kleurpigment via ultradunne steriele naaldjes in de huid gebracht. Het resultaat is een natuurlijk ogende opmaak. Tijdens het sporten, wanneer u gaat zwemmen, op het werk, permanente make-up blijft altijd en overal op zijn plaats.
 

Permanente eyeliner

Ook permanente eyeliner kan aangebracht worden in dit schoonheidssalon. Door het gebruik van verschillende kleuren kunnen we de uitstraling van uw ogen gevoelig vergroten. En dit voor een langere periode. Te grote of te kleine ogen kunnen in proportie gebracht worden. Ook bij een slecht zicht en allergieën biedt permanente make-up een fantastische oplossing voor u.
 

Permanente make-up lippen

Hebt u last van fijne, kleurloze of asymmetrische lippen? Permanente make-up van de lippen kan een oplossing voor u bieden. Uw lippen voelen zo terug voller en jeugdiger aan. Uw natuurlijke liplijn of lipkleur verkrijgt u door de brede waaier aan kleuren.
 

Aanbrengen make-up

Ook het aanbrengen van standaard make-up kan u laten doen bij Moooist in Diest. De make-up lijn John Van G biedt een ruime keuze aan texturen en tinten, voor het creëren van een schitterende, draagbare make-up, met actuele accenten. Het is een echte verzorgende make-up, die gemakkelijk aan te brengen is, lang houdt en de huid daadwerkelijk tegen voortijdige veroudering beschermd.
 

Pedicure, manicure en kunstnagels

Kom langs in het schoonheidssalon in Diest voor een pedicure. Hier is het naast het verzorgen van pijnlijke voeten ook mogelijk om de voeten te laten verwennen. Dit kan o.a. door een French pedicure. Deze manier van teennagels lakken geeft een zeer verzorgde uitstraling aan de voeten en de lak blijft uitzonderlijk lang zitten.
Een manicure bij Moooist bestaat uit het in model vijlen van de natuurlijke nagels, verzorging van de nagelriemen en het behandelen van de nagelplaten met verzorgingsproducten van Professionails.
Nagels verlengen of verstevigen kan met gel. De verlenging kan zowel met tips, als met sjablonen. U kunt kiezen voor een naturel look, maar misschien wilt u  wel een flitsende French manicure in een leuke kleur?


Gelaatsverzorging

De producten die gebruikt worden tijdens een gelaatsverzorging stimuleren en trainen de huideigen mechanismen, zodat de huid zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid kan hervinden en bewaren. Deze aanpak garandeert u een langdurig, glad resultaat, ook voor wie een gevoelige huid heeft.


 

Ligging en routebeschrijving

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Moooist een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond