Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2020-2021

Garage De Clerck is de Vriendelijkste Handelaar van Haacht

Bij Garage De Clerck waren zowel Linda als haar echtgenoot vol van trots toen ze hun award van Vriendelijkste Handelaar van Haacht in handen kregen. Ze kregen een welverdiende hoge score van 9,55/10. Proficiat!

Naast de wedstrijd van Vriendelijkste Handelaar deed Garage De Clerck ook weer trouw mee met onze Eindejaarsactie. Daardoor kunnen 15 winnaars beloond worden met tal van leuke prijzen. Elk van hun krijgt mooie kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Hieronder volgt een kleine opsomming van de prijzen:

Anka Office Planet Haacht schenkt 10% korting in hun zaken te Haacht en Aarschot. Haute Coiffure Osieka uit Haacht schenkt €10 korting op je eerstvolgende kappersbezoek en dankzij Trovato, ook uit Haacht kunnen de dames nieuwe kledij gaan shoppen met de 10% die op de kortingsbon vermeld staat. De gemeente Herent zorgt ook voor tal van leuke kortingen. Zo geeft Cockx €10 korting bij aankoop vanaf €100 op hun producten, Dagbladhandel Benny Janssens schenkt €5, bij het Suikerideetje krijg je een korting van €10 bij aankoop van €50, Studio Kiki geeft als grafisch ontwerper €15 korting vanaf aankopen van €100 en Vitacuzzi geeft een ontspannende cadeaubon van €25. Daarnaast geeft Garage Chris Peeters uit Kampenhout een gulle €25 korting op zijn diensten, Natu-ral, ook uit Kampenhout, geeft 10% op haar assortiment van vaste planten en bij Schoenmakerij en Slotenmakerij Luc – MHS uit Kampenhout, krijgen de winnaars €10 korting bij aankoop vanaf €100. En de lijst is nog niet op zijn einde, ook de handelaars uit Rotselaar verwelkomen je graag in hun zaak. Bloemen en Tuindecoratie Mimosa en Bries Elektro schenken elk 10% korting. Bloemen en Tuindecoratie Mimosa schenkt de 10% op hun potterie en Bries Elektro geeft de 10% korting vanaf aankopen van €50. Dan hebben we nog tal van handelaars uit Tremelo die ook met plezier meedoen aan onze Eindejaarsactie. Bij Gigi Damesfashion & Hairstudio schenkt een cadeaubon van €10 en bij Brasserie Miel Van Kest kan je genieten van een lekker glaasje cava wanneer je een minimum besteding geeft van €25. De Kapper heeft zelfs 2 kortingsbonnen, één is €10 korting op een herensnit en de andere is een bon voor een gratis brushing. De Bierhalle geeft je €10 cadeau om te spenderen en bij Elmiki kan je smullen van een gratis Dame Blanche. Pita Pizza Primo geeft je 10% korting bij bestelling van €25, Time Tremelo laat je ontspannen met hun €10 korting op min. 3u sauna (voor 2 personen) en Yalora Optiek schenkt een zonneglas cadeau bij aankoop van een zonnebril.