Openingsuren

Maandag 03/10 14:00 - 18:00
Dinsdag 27/09 GeslotenGesloten
Woensdag 28/09 10:00 - 12:3014:00 - 18:00
Donderdag 29/09 10:00 - 12:3014:00 - 18:00
Vrijdag 30/09 10:00 - 12:3014:00 - 18:00
Zaterdag 01/10 10:00 - 18:00
Zondag 02/10 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Sublim Shop

De leukste spulletjes, accessoires en geschenken vind je ongetwijfeld bij Sublim Shop in Lokeren. In deze kleurrijke winkel, gelegen in de Kerkstraat, kun je als klant het ruime assortiment aan producten en artikelen gaan ontdekken. De vriendelijke winkeluitbaters staan u graag bij met al uw vragen of suggesties en doen er steeds alles aan om u met een glimlach huiswaarts te sturen. Een ideale zaak als u nog op zoek bent naar een uniek product of een origineel cadeau voor iedere leeftijd, of als u uw kind graag de kans geeft om zich creatief te ontplooien!
 

Geschenken

Een cadeautje of geschenkje krijgen of geven is altijd een leuke ervaring. De ontvanger ervan is in de wolken met de verrassing en de gever zweeft mee op de wolk van blijdschap van de ontvanger. Tussen alle leuke spulletjes en artikels van Sublim Shop in Lokeren vindt iedereen wel een passend geschenk om cadeau te doen aan een geliefde, familielid, een vriend(in) of kennis!
 

Geboortelijst aanleggen

Wanneer er een kindje op komst is in de familie, is het voor ouders niet altijd even simpel om alles op te lijsten wat nog nodig is. Daarom biedtt Sublim Shop graag de mogelijkheid aan hun klanten om een geboortelijst aan te leggen. Zo kan er voor de nieuwe baby aangekocht worden wat echt nodig is en worden dubbele aankopen zoveel mogelijk vermeden.

Wanneer u niet kunt kiezen uit de lijst, of uw favoriete item reeds de deur uit is, kan een cadeaubon ook een oplossing zijn! Je bepaalt zelf het bedrag en de zaakvoerders bezorgen - indien gewenst - de cadeaubon rechtstreeks aan de kersverse ouders. Ophalen om zelf te overhandigen is uiteraard ook mogelijk!
 

Kinderyoga

Een gezonde geest in een gezond lichaam begint al van een vroege leeftijd. Kinderen van 6-12 jaar zijn sinds kort welkom om bij Sublim Shop aan kinderyoga te gaan doen.

In het onderdeel "bewegen" wordt er geoefend op opwarmen, rekken, strekken, ademen en ontspannen. Bij "creëren" wordt er ruimte gemaakt voor een creatief moment waarbij het proces en de vreugde voorgaan op het resultaat. Als laatste onderdeel is er "proeven", waar de kinderen gaan leren kijken, voelen, ruiken en smaken van een lekker hapje en drankje om hen zo te verrassen met heerlijke prikkels. Een moment van genieten in een klein, gezellig groepje!

De prijs voor een reeks van 5 sessies is € 72,5 en deze gaan steeds door op een zaterdagvoormiddag tussen 10u30-12u. Er worden op bepaalde data ook workshops aangeboden aan € 29/dag.
 

Originele verjaardagsfeestjes

Als ouder is het niet altijd gemakkelijk om op een verjaardagsfeestje het nodige entertainment te voorzien om de kinderen bezig te houden. Daarom organiseert Sublim Shop creatieve verjaardagsworkshops in het atelier van de zaak. Het feestje gaat van start met een leuke knutselactiviteit, zoals juwelen maken aan de hand van verschillende technieken of zelf leuke spulletjes vervaardigen met fimo of naald en draad.

Na het knutselen wordt er gesmuld van lekkere pannenkoeken, wafels, een stukje cake of een ijsje, om nadien nog enkele spelletjes te spelen en een muzikaal pak te laten rondgaan. Met een kleine creatieve afsluiter wordt het feestje afgerond.

Er wordt steeds van tevoren afgesproken wat de wensen van de ouders en de jarige zijn, om er zo samen een onvergetelijk feest van te maken. Eigen muziek meebrengen is toegestaan!

Feestjes kunnen al vanaf 6 personen, met een maximum van 12 deelnemers. De prijs per deelnemer is € 15 en hierin is al het bovenvermelde inbegrepen!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Sublim Shop een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond