Acco Mechelen

Openingsuren

Maandag 26/08 09:00 - 18:00
Dinsdag 27/08 09:00 - 18:00
Woensdag 28/08 09:00 - 18:00
Donderdag 29/08 09:00 - 18:00
Vrijdag 30/08 09:00 - 18:00
Zaterdag 31/08 Gesloten
Zondag 25/08 Gesloten

Foto’s

Info

Accountantskantoor Werner Soons weet dat het als ondernemer of bedrijfsleider belangrijk is om inzicht te hebben in het financiële en fiscale reilen en zeilen van uw éénmanszaak, KMO of grote onderneming en dat dit van levensbelang is. Daarnaast wordt u geconfronteerd met een zéér complexe wetgeving waarbij uw verantwoordelijkheid en of bestuurdersaansprakelijkheid steeds zwaarder op de proef worden gesteld. 
Een goede accountant/belastingconsulent aan uw zijde, moet het mogelijk maken om u met kennis van zaken de juiste beslissingen te laten nemen. Hier staat Accountantskantoor Werner Soons, gelegen in Mechelen, voor!
Accountantskantoor Werner Soons is daarom voor u de ideale partner. Wij bieden u alle kennis en ervaring op het gebied van financiële en fiscale ondersteuning en diverse andere vakgebieden.
Als uw bevoorrechte samenwerkingspartner is het dan ook de doelstelling van Accountantskantoor Werner Soons om: 
  • Uw onderneming op de voet op te volgen;
  • U met kennis van zaken en in vertrouwen te adviseren;
  • Uw activiteiten in de juiste richting te helpen sturen en hierdoor een cruciale rol te vervullen voor een duurzaam ondernemingsbeleid;
  • Een meerwaarde te betekenen voor uw onderneming.
De klanten van Accountantskantoor Werner Soons zijn kleine tot grote bedrijven, zowel éénmanszaken als vennootschappen en vrije beroepen.
 
Ook buitenlandse ondernemingen met vestiging in België behoren tot de klanten van Werner Soons. Door hun nauwe contacten die ze onderhouden met de Big Four kantoren nemen ze o.a. de internationale rapporteringen (consolidation reports) op voor de Belgische vestigingen van multinationals in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Nederland en Canada.
 
Voor startende zelfstandigen maakt Accountantskantoor Werner Soons in Mechelen eveneens graag de nodige tijd vrij aangezien zij ook begaan zijn met de groeipotentie van deze ondernemers.

Ligging en routebeschrijving