Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Londerzeel

Donderdag 23 mei 2024 15:18 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Londerzeel.

Alle handelaars in Londerzeel kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Londerzeel.
Heb jij een zaak in Londerzeel en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Londerzeel langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Londerzeel mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 641 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Hair & Beauty point A&C-9.34/10
Laat uzelf verwennen bij Hair & Beauty Point A&C in Londerzeel, een kapsalon met een uitgebreide shop aan haar- en schoonheidsproducten. Dit lifestylesalon ontvangt dames, heren en kinderen voor knippen, kleuren en meer, met persoonlijke service en de beste producten. Merken zoals Aveda, Redken, Alterna, Mediceuticals en Couleur Caramel worden hier gebruikt voor hun natuurlijke en hoogwaardige eigenschappen. Daarnaast biedt het salon Christina Professional Skin Care aan, met lijnen zoals UNSTRESS voor huidherstel en anti-aging, CHATEAU DE BEAUTE voor een jeugdige uitstraling, en ILLUSTRIOUS voor een egale teint.

Optiek Daelman-9.34/10
Bij Optiek Daelman ligt onze focus als optometrist op duurzaamheid, kwaliteit en design. Wij bieden eerlijk advies over monturen, lenzen, glazen en oogmetingen, zodat je na een bezoek weer een scherpe kijk op het leven hebt. Een bril kiezen is een persoonlijke en belangrijke beslissing; daarom screenen we eerst je gezicht met een oogmeting en slijpen we de glazen met de juiste sterkte in ons eigen atelier. We werken met topmerken zoals Hoya en Rodenstock voor glazen en bieden monturen van Tom Ford, Chanel en Hoet Couture. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie zonnebrillen en kinderbrillen, waaronder trendy en stevige opties van Lafont en Chloé kids. Voor lenzen bieden we maatwerk en topmerken zoals Bausch & Lomb, Johnson & Johnson en Alcon, met een speciaal Start to Lens programma voor beginners. Heb je problemen met je zicht? Onze nieuwste meetapparatuur helpt ons jouw zicht en oogstand tot in de kleinste details te analyseren, voor een oplossing op maat.

Sarens M & Zonen -9.37/10
Sarens M & Zonen is sinds 1970 dé specialist in geschenkartikelen, decoratie en elektro. Met showrooms van 1000 m² in Londerzeel en 800 m² in Steenhuffel, bieden ze een uitzonderlijke collectie topmerken en een klantgerichte service. Voor huwelijks- of geschenkenlijsten kun je bij hen terecht voor een makkelijk en doordacht keuzeproces. Hun assortiment huishoudtoestellen en -elektro bevat alles wat je nodig hebt, van strijkplanken tot stofzuigers. In de zomer vind je bij hen alle barbecuebenodigdheden om gezellig te dineren. Daarnaast bieden ze een ruime keuze aan klein elektro en verlichting, met deskundig advies van hun team.

M&N traiteur Slagerij-9.43/10
M&N Traiteur Slagerij in Londerzeel, gelegen in het hart van de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant, biedt de culinaire invulling voor elk evenement. Marc en Nadine zorgen voor naadloze catering op elke gewenste locatie, van thuis tot feestzaal, met een assortiment dat varieert van smakelijke barbecues tot verfijnde diners. Met verse, kwaliteitsvolle producten creëren ze menu's op maat die perfect aansluiten bij jouw wensen en budget. Naast hun traiteurservice hebben ze ook een eigen slagerij met een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige vleeswaren. Ze bieden ook een ruime selectie bereide gerechten aan, zoals paëlla, visschotels en dagschotels. Voor elke culinaire behoefte, groot of klein, ben je bij M&N Traiteur Slagerij aan het juiste adres

Haarmode In-9.66/10
Haarmode In is de perfecte kapper in uw buurt! Dankzij de centrale ligging aan het treinstation te Malderen, op de verbindingsweg van Buggenhout naar Londerzeel, is dit modern ingerichte kapsalon gemakkelijk bereikbaar. Uitgebaat door Veerle Van Aken, biedt Haarmode In een warme en huiselijke sfeer waar u zich direct thuis voelt. Veerle en haar team van professionele kapsters helpen u met de juiste snit en kleur, inclusief biologische kleuringen die ecologisch verantwoord zijn en optimale glans geven zonder irritatie. Met hoofdhuidmassages in de Shiatsu zetel en persoonlijke aandacht zorgen ze voor een heerlijke verwenervaring en advies bij haar- en hoofdhuidproblemen. Naast haarkleuring biedt Veerle ook kleuradvies voor kleding, make-up en juwelen van merken zoals Karen Moyson en Pearlina, die ook in het salon te koop zijn. Bezoek Haarmode In met of zonder afspraak en geniet van hun uitstekende service

De Vriendelijkste Handelaar van Londerzeel met een score van 9,77 /10 is Anna 1909 geworden.

Damesboetiek Anna 1909 in het centrum van Londerzeel biedt een stijlvolle selectie van Belgische en Europese topmerken, met een focus op tijdloze en duurzame mode. Gelegen langs de A12, vind je hier elegante jurken, rokken, truien, en meer, van merken zoals Améline, Mayerline en Raffaello Rossi. Naast kleding biedt Anna 1909 ook modieuze accessoires zoals sjaals, riemen, vegan leren handtassen en juwelen. Voor schoenen zijn er duurzame Kunoka sneakers van Belgisch ontwerp. Conny, gepassioneerd door mode, begeleidt je graag bij het kiezen van de perfecte outfit. Geniet van een zorgeloze winkelervaring en een aangenaam me-time moment bij Anna 1909.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars! Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Londerzeel"