De Bruyne-Simoens bvba

Openingsuren

Maandag 20/01 Na afspraak
Dinsdag 21/01 Na afspraak
Woensdag 22/01 Na afspraak
Donderdag 23/01 Na afspraak
Vrijdag 24/01 Na afspraak
Zaterdag 18/01 Gesloten
Zondag 19/01 Gesloten

Info

De Bruyne-Simoens uit Oudenaarde is gespecialiseerd in alternatieve energie. Als gespecialiseerd installatiebedrijf is De Bruyne-Simoens de geschikte partner voor de installatie van uw zwembadverwarming, zonneboiler, zonnepanelen en andere alternatieve energie systemen.
 

Zonnepanelen

Bent u op zoek naar een duurzame en milieuvriendelijke manier om energie op te wekken in uw woning? Dan is de plaatsing van zonnepanelen een grote stap in de goede richting. Zonnepanelen zetten zonlicht om in energie en besparen u jaarlijks heel wat geld en zijn bovendien milieuvriendelijk.

Bij De Bruyne-Simoens bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van zonnepanelen. Op deze manier wordt er groene stroom opgewekt die gebruikt kan worden voor de verwarming van uw woonomgeving of verwarming van water. 
 

Zonneboilers

Wil u uw woning voorzien van duurzame en milieuvriendelijke energie? De specialist in alternatieve energie uit Oudenaarde helpt u graag op weg naar een duurzamere levensstijl. De Bruyne-Simoens toont u dan ook graag hoe u uw water kan verwarmen met de energie van de zon. Door het gebruik van zonneboilers kan u heel wat geld uitsparen. Bovendien is het systeem weinig vervuilend voor het milieu.

Ligging en routebeschrijving