Sauna & wellness La Luna

Openingsuren

Maandag 21/09 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/09 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/09 GeslotenGesloten
Donderdag 24/09 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 18/09 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 19/09 Na afspraakNa afspraak
Zondag 20/09 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Sauna & Wellness La Luna is een schoonheidsinstituut in Torhout. U kan er terecht voor alle mogelijke behandelingen om u mooi en goed in uw vel te voelen. U kan er een klassieke verzorging verkrijgen, genieten van een verwen-arrangement of gebruik maken van het privé sauna complex met lounge relax bed van Sauna & Wellness La Luna. 
 

Schoonheidssalon met uitgebreid dienstenpakket

Kom langs bij Sauna & Wellness La Luna en laat u van kop tot teen volledig onder handen nemen. Geniet er van een manicure en laat uw handen en nagels genieten van een volledige make-over, eventueel ook met nagellak en/of gelish nagels. Ook voor een grondige pedicure bent u hier beslist aan het juiste adres: uw voeten verdienen immers een grondige verwenbeurt, ze moeten u al de ganse dag ondersteunen! Indien u lijdt onder bepaalde gezondheidskwalen kan u er ook rekenen op een medische pedicure. Uiteraard kan iedereen hier genieten van een aangepaste schoonheidsbehandeling, mannen en vrouwen!
 

Sauna en wellness

Kom langs bij Sauna & Wellness La Luna en laat u niet alleen prachtig opmaken, maar laat u ook heerlijk tot rust komen in de sauna. Er zijn verschillende sauna’s aanwezig in het wellnesscomplex die u elk op een andere manier heerlijk laten ontspannen. U kan er verder ook genieten van een deugddoende, ontspannende massage.
 

Privé sauna-arrangementen

Ten slotte kan u ook terecht bij Sauna & Wellness La Luna om alleen of met twee te genieten van de afgehuurde privésauna, ideaal voor koppels! Hiervoor zijn verschillende arrangementen mogelijk, indien gewenst zelfs inclusief uitgebreid ontbijt, een glaasje of flesje bubbels, of een heerlijke massage erbij.

Interessant is ook dat het schoonheidssalon partner is van Flair, zodat u enkele keren per jaar kan profiteren van superpromoties via de beautypockets. Verder is Sauna & Wellness La Luna ook partner van Steps, vivabox, flair en Wonderbox. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews