Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 20/06 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Terramundo in Leefdaal is een aannemer die alles voor u wilt doen i.v.m. tuinaanleg en onderhoud. Bart Strumane is al jaren actief als tuinaannemer en weet perfect hoe hij een tuin afstemt op het gezin dat in het aanliggende huis woont.
 

Tuin aanleg

Planten en bomen worden zorgvuldig plaatst zoals u dit wenst of zoals eerder vastgelegd op plannen met een tuinarchitect. Tijdens de aanleg geeft Bart graag extra uitleg over het onderhoud van de geplante gewassen. U heeft natuurlijk altijd het laatste woord moest u toch nog wijzigingen willen aanbrengen. Ook hagen worden geplant door hem en gras wordt gezaaid.
 

Omheiningswerken

Wilt u graag een hek plaatsen of een hele omheining zodat uw hond niet weg kan? U kan verzekerd zijn van een uitstekende plaatsing door Terramundo. Draadpanelen, scheidingswanden of metaal afsluitingen worden geplaatst alsof het niets is.
 

Tuinonderhoud

Wilt u graag geholpen worden bij het onderhoud van uw tuin. Denk hierbij aan de hagen scheren, struiken bijknippen, bomen snoeien, … Bel dan even naar Terramundo. Bart komt graag tot bij u om de tuin te bekijken en de afgesproken taken uit te voeren.
 
Bij Terramundo kan u verzekerd zijn van een aannemer die zijn vak kent en die u met veel plezier helpt. Vraag vrijblijvend een prijs offerte aan en neem de beslissing die voor u het beste is.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief