Openingsuren

Maandag 23/05 Gesloten
Dinsdag 24/05 11:00 - 20:00
Woensdag 18/05 11:00 - 20:00
Donderdag 19/05 11:00 - 20:00
Vrijdag 20/05 11:00 - 20:30
Zaterdag 21/05 11:00 - 20:00
Zondag 22/05 Gesloten

Info

Welkom in de gezelligste frituur van Diest: Frituur The Jungle

Annelies van Frituur The Jungle heet je van harte welkom in haar snackbar. Naast de beste frieten kan je er ook heerlijke broodjes, hamburgers en andere snacks verkrijgen. Het is er beestig lekker. 
 

Fast-food, frieten, hamburgers

Zoals een rasechte frituur beaamt kan je er fast-food verkrijgen. Wanneer je bij Frituur The Jungle de frieten hebt geproefd, wil je nergens anders meer gaan. Annelies bakt met veel liefde de beste goudgele frieten en voorziet je tevens van lekkere sauzen. Wil je eens wat anders dan frieten, dan heb je er een ruime keuze uit verscheidene hamburgers zoals de cheeseburger, bickyburger en de bicky chees, maar ze hebben er ook tijgerburgers, bacon burgers en de beestige jungle burger moet je vast en zeker geprobeerd hebben. 
 

Warme en koude belegde broodjes

Frituur The Jungle voorziet je niet alleen van warme belegde broodjes zoals een broodje stoomboot, broodje mexicano en een broodje vleeskroket, ook voor koude belegde broodjes ben je bij Annelies op de juiste plaats. Denk maar aan de goede getrouwe broodje smos, broodje gezond, broodje kip curry om er maar een paar te noemen. Daarnaast kan je er een broodje droge kip, broodje gerookte zalm en een tonijntino verkrijgen. 
 

Studentenmenu

Studenten hebben het niet gemakkelijk, ook daar zijn ze bij Frituur The Jungle van op de hoogte. Daarom voorziet Annelies ook een studentenmenu. Dit menu bestaat uit een mini friet, kipfingers met bijhorende saus voor maar € 5! 
 

Veggie snacks

Een frituur wat een no-go is voor vegetariërs, dat is al lang voorbij. Frituur The Jungle heeft heerlijke veggie snacks die perfect passen bij een friet. Denk maar aan een vegetarische burger, vegetarische kroket, vegetarische frikandel, een bamihap, etc. Ook de niet vegetariërs zullen smullen van deze veggie snacks. 
 

Huisbereide gerechten 

Frituur The Jungle heeft niet enkel dagverse snacks, ze hebben ook heerlijke huisbereide gerechten in de vorm van schotels. Zo kan je er een lekkere spaghetti, schotel halve kip, schotel videe, schotel stoofvlees, en nog veel meer verkrijgen met bijhorende groenten, frieten en saus naar keuze. 
 

Kidzbox 

Ook voor de allerkleinsten heeft Frituur The Jungle iets lekkers voorzien. Wat denk je van een overheerlijke kidzbox met een verrassing? Kinderen zullen smullen van de beste frieten, vleesjes en sauzen in een portie die voorzien is voor kinderen. Elke kidzbox is voorzien van een speelgoedje en drank. 
 

Salades en koude schotels

Heb je honger en wil je graag iets gezonds om te smullen, dan heeft Frituur The Jungle een aantal lekkere koude schotels in de aanbieding die dagvers bereidt worden. Zo hebben ze schotels met hesp, americain, met gerookte zalm en uiteraard ook de koude schotel natuur. 
 

Dranken

Wanneer je aan eten denkt, denk je automatisch ook aan drinken. Daarom heeft Frituur The Jungle gekoelde dranken zoals water, frisdranken, bier, wijn, red bull en zelfs koffie voor je klaarstaan. De koffie kan je ook als take-away gewoon komen afhalen. Bekijk de gehele menu rustig na op de extra pagina. 

Leveringen aan bedrijven zijn zeker mogelijk. Contacteer Frituur The Jungle gerust voor meer informatie. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Frituur The Jungle een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond