Openingsuren

Maandag 29/07 11:00 - 22:30
Dinsdag 23/07 11:00 - 22:30
Woensdag 24/07 11:00 - 22:30
Donderdag 25/07 Gesloten
Vrijdag 26/07 15:00 - 22:30
Zaterdag 27/07 11:00 - 22:30
Zondag 28/07 10:00 - 21:30

Info

In het groene centrum van het rustig dorpje Schaffen, bij Diest, vindt u taverne Het Excuus. Na een fietstocht of wandeling in het groen is Het Excuus de perfecte locatie om uit te rusten met een fris drankje of een warme koffie. De gezellige taverne in Schaffen is ook erg geschikt voor etentjes met vrienden of familie. Tevens kan u hier terecht voor zakenlunches, babyborrels en vergaderingen.

 

Taverne

In taverne Het Excuus in het landelijke Schaffen kan u enkel iets komen drinken, of uw keuze maken van de uitgebreide eetkaart waarop u naast traditionele kleine snacks en pasta's ook een aantal hoofdschotels met vis of vlees en kindergerechten terug vindt. Wie houdt van een uitgebreid ontbijt kan op zondagochtend reserveren voor een ontbijt met bubbels in buffetvorm in de taverne te Schaffen.
De taverne beschikt over 2 terrassen waar u in de zomer ook kan genieten van het zonnetje met een verkoelend drankje.

 

Gevarieerde kaart

De taverne in Schaffen heeft voor ieder wat lekkers. Zin in een kleine snack? Kies uw favoriete croque of broodje van de kaart, of ga voor een klassieke hamburger, een kipburger of een vegetarische burger.
Voor een pasta zoals een spaghetti bolognaise, een vegetarische spaghetti, lasagne of macaroni zit u eveneens goed bij Het Excuus.
Meer zin in een salade? Neem er eentje met gerookte zalm, kip, of geniet van een vegetarische salade met geitenkaas.
Er staan ook enkele uitgebreide  vis- en vleesgerechten op de kaart. Voor de kinderen is er een aangepast kindermenu met kleine gerechten zoals kinderpasta, kindervidé en frietjes met curryworst.
U bent ook steeds welkom voor een warme pannenkoek, een wafel, of warme appeltaart, of een coupe met ambachtelijk ijs.
 
Bent u in Schaffen? Ga dan langs bij Het Excuus voor een gezellig drankje of een lekkere maaltijd.

Ligging en routebeschrijving