Openingsuren

Maandag 10/05 Na afspraak17:00 - 20:00
Dinsdag 11/05 GeslotenGesloten
Woensdag 05/05 09:00 - 12:3013:30 - 18:00
Donderdag 06/05 09:00 - 12:30Na afspraak
Vrijdag 07/05 09:00 - 12:3013:30 - 18:00
Zaterdag 08/05 09:00 - 13:00Na afspraak
Zondag 09/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Kwaliteit is troef!

Bij Pie Optiek vindt u het volledige pakket. Zoekt u de mooiste brillen/zonnebrillen van de bekendste merken? Geen probleem! We hechten echter minder belang aan de naam van het merk, maar of het merk wel de verwachte kwaliteit kan leveren. Enkele voorbeelden: Serengeti, Tavat, Etnia Barcelona, Monoqool, Blackfin, Bolon, Piero Massaro, Neostyle en ons eigen handgemaakte merk ‘Pie Design’ maar ook oude bekenden zoals Silhouette, Giorgio & Emporio Armani, Ray Ban, Polo Ralph Lauren, Porsche Design en Rudy Project zijn maar enkele merken waar we mee werken. We kunnen, met partner Essilor, deze top-monturen dan ook zeker voorzien van de beste glazen zodat scherp zicht in combinatie met een pracht-design gegarandeerd is. Wij zijn het enige Varilux-center in Diest en omstreken en daar zijn we best fier op.
 

Top service is een must!

En dan bedoelen we op elk gebied, nl. service na verkoop, hulp met de juiste lenzen, kortweg alles wat u bij brillen of lenzen nodig heeft. Sinds kort kan u zelfs voor uw gehoor bij ons terecht.  Onze oogmeetruimte is voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde meettoestellen, zodat we met zekerheid een top service kunnen bieden. Niet iedere opticien beschikt tenminste over een corneatopograaf, digitale phoropter met gepolariseerd visusscherm, bio-microscoop met camera en een geavanceerde meetzuil.
 

Contactlensspecialisten!

Bij Pie Optiek kan u terecht voor elke lensaanpassing. Heeft u nog nooit lenzen gedragen? Geen probleem, wij leren het u! Wilt u zien welke nieuwe lenzen op de markt zijn? Of heeft u nog nooit voldoende comfort gehad met uw huidige lenzen? Kom bij ons langs, en laat u verrassen door de mogelijkheden! Met partner Lensonline (Na de fusie tussen Lensworld en Lensonline gaan we verder onder de naam Lensonline) kunnen we elk type lens dat momenteel op de markt is aanpassen en leveren. Ons gemotiveerd team schoolt zich constant bij over de nieuwste ontwikkelingen in de optiekwereld. Zo zullen we kortstondig zelfs nachtlenzen, maatwerklenzen, sclerale lenzen, etc. kunnen aanmeten.
 

Gehoorcentrum

Samen met Aurilis bieden wij nu ook de perfect zorg voor uw gehoor. U kan steeds met één van de audiologen een afspraak maken om te zoeken naar de beste gehoor oplossing voor u. U kan langskomen voor een nieuw gehoortoestel , onderhoud en gehoortesten. Natuurlijk hebben wij ook gehoorbescherming op maat.

 

Twijfel niet langer en kom eens langs!


 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief