Openingsuren

Maandag 27/09 GeslotenGesloten
Dinsdag 21/09 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 22/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 23/09 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 24/09 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 25/09 Na afspraakNa afspraak
Zondag 26/09 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Op zoek naar een kapsalon in Londerzeel waar zowel dames, heren als kinderen terecht kunnen voor een nieuw kapsel? Ga eens langs bij Kapsalon Het Haarlokje! Kapster en zaakvoerster Lesley neemt uw haren graag onder handen en zorgt voor een kapsel dat helemaal bij u past. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak staat de kapster uit Londerzeel garant voor een vakkundige afwerking, daarbij enkel gebruik makend van degelijke producten die niet allergisch werken en een prachtig resultaat garanderen.
 

Kapsalon Londerzeel

In haar gezellig kapsalon bent u altijd welkom voor verschillende behandelingen, van knippen en brushen tot het kleuren van de haren of slechts enkele lokken, tot het aanbrengen van een permanent en het creëren van prachtige opsteekkapsels.

Kapsalon Het Haarlokje in Londerzeel onderscheidt zich van andere kappers door het aanbieden van late avonddiensten, zodat u ook nog na het werk in alle rust kunt genieten van een kapbeurt. gezellige, huiselijke sfeer.
 

Antiallergische haarkleuring

Mensen met een gevoelige hoofdhuid of kwetsbare haren, kunnen bij Kapsalon Het Haarlokje terecht voor haarkleuringen zonder ammoniak en ppd dankzij gebruik van de kwalitatieve, antiallergische producten van Zenz Therapy.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie