Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Diest

Woensdag 29 mei 2024 10:16 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Diest.

Alle handelaars in Diest kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Diest.
Heb jij een zaak in Diest en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Diest rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Diest mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 993 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Nicky’s Catwalk – 9,06/10
Nicky's Catwalk, gelegen tegenover de kerk in Diest, biedt een gezellige en toegankelijke sfeer. Geniet van een drankje of een hapje, en kies uit een uitgebreide menukaart met heerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Voor kinderen is er een speciaal menu. Begin je maaltijd met een verleidelijke cocktail of een wijntje van de wijnkaart. Bij Nicky's Catwalk staat genieten voorop, of je nu langskomt voor een snelle hap of een uitgebreid diner. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat je je altijd welkom voelt. Meer info vind je hier.

Schmedz – 9,10/10
Schmedz, gelegen op de Grote Markt van Diest, biedt een uitgebreide drankenkaart met frisdranken, exotische cocktails, luxe champagnes, wijnen, en sterke dranken zoals gin, whisky, rum en cognac. Ook warme dranken zijn beschikbaar. Voor een hongertje kun je genieten van diverse pasta's. Dankzij het verwarmde terras en de gezellige muziek is het hier elk seizoen prettig vertoeven. Schmedz zorgt altijd voor een ontspannen en aangename sfeer.

Woonhuis– 9,40/10
Voor interieurdecoratie in Diest is Het Woonhuis in de Wolvenstraat de ideale bestemming. Ze bieden een breed assortiment, waaronder behang, gordijnen, jaloezieën, kussens en zonweringen, allemaal op maat gemaakt en geplaatst door de zaakvoerder zelf. Naast hoogwaardige producten staat Het Woonhuis bekend om uitstekende service, waaronder gratis prijsoffertes en een klantgerichte aanpak. Ontdek uw persoonlijke stijl en kwaliteitsvolle interieurartikelen bij Het Woonhuis!

Crets Huguette en Publi-Juth -  9,56/10
Crets Huguette en Publi-Juth is een gerenommeerd familiebedrijf, geleid door gemotiveerde vrouwen in de bouwsector. Sinds 1993 bieden we hoogwaardige schilder- en behangwerken, evenals raamdecoratie, zonwering en vloerbedekkingen. We blijven up-to-date door continue opleidingen bij fabrikanten, wat ons in staat stelt bijna totale renovaties aan te bieden. Daarnaast hebben we een afdeling voor reclame en textieldrukwerk, waar we alles verzorgen van drukwerk en spandoeken tot gepersonaliseerde zandstraalfolie. Ons gebruik van top producten garandeert altijd een optimaal resultaat voor onze klanten.

De Stoffenschuur – 9,61/10
De Stoffenschuur is dé winkel voor liefhebbers van naaien, met een uitgebreide collectie stoffen, fournituren en patronen. Ze verkopen naaimachines en bieden diverse workshops aan. Ook voor plottermateriaal zoals flexfolie, vinyl en hittepersen ben je bij hen aan het juiste adres, als officiële dealer van Cameo Silhouette en Cricut. Hun ruime keuze aan stoffen varieert van kindermode en damesmode tot interieurstoffen, met creaties van bekende Belgische, Italiaanse en Duitse designers. Daarnaast bieden ze populaire patronen en alle nodige fournituren om jouw creaties perfect af te werken, met professioneel advies altijd binnen handbereik.

De Vriendelijkste Handelaar van Diest met een score van 9,73/10 is Damesmode Cachet.

Damesmode Cachet – 9,73/10
Cachet staat bekend om stijlvolle damesmode, zorgvuldig geselecteerd door Marijke uit de beste collecties. Hier vind je een breed scala aan hoogwaardige kleding en accessoires, van ringen en sjaals tot t-shirts, rokken, jassen en jurken. Cachet biedt merken zoals Marccain Collections, Marccain Sports, Anne Claire, Fuchs Schmitt, Giovane, Margittes en Cambio. Naast modieuze kleding staat Cachet voor uitstekende service, waarbij je altijd welkom bent voor persoonlijk advies. Geef je look een upgrade en ontdek het ruime assortiment bij Cachet damesmode.

De Sector award voor Vriendelijkste Frituur van Vlaanderen gaat naar Frituur The Jungle met een score van 9,71/10.

Frituur the Jungle – 9,71/10
Welkom bij Frituur The Jungle, de gezelligste frituur van Diest! Annelies verwelkomt je met de beste frieten, heerlijke broodjes, burgers, schotels en snacks. Probeer de huisgemaakte stoofvlees, videe, of de beestige jungle burger. Ook vegetarische opties en speciale studentenmenu's zijn beschikbaar. Geniet van je maaltijd in het sfeervolle jungle-interieur of op het gezellige terras. Voor een gezond alternatief zijn er dagverse salades en koude schotels. Hier vind je meer info!

De Sector award voor Vriendelijkste bloemenwinkel van Vlaanderen gaat naar Bloemen Lotus met een score van 9,68/10.

Bloemen Lotus – 9,68/10
Bij Bloemen Lotus in het centrum van Diest creëert Steven Alaerts sinds 1999 unieke bloemendecoraties voor elke gelegenheid. Van feestelijke corsages en huwelijksboeketten tot sfeervolle decoraties voor Valentijn, Pasen en Kerstmis, Bloemen Lotus biedt voor elk budget een passende oplossing. Daarnaast verzorgen we stijlvolle rouwwerkstukken en internationale bloemenleveringen. Voor een huwelijk regelen we alles, van kerk- en feestdecoratie tot het bruidsboeket. Bezoek Bloemen Lotus in de Koning Albertstraat voor prachtige bloemen en creatieve decoraties, die elke ruimte kleur en sfeer geven.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Diest"