Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Herent

Woensdag 8 mei 2024 10:29 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Herent.

Alle handelaars in Herent kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Herent.
Heb jij een zaak in Herent en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking door in het gemeentehuis van Herent. Burgemeester Astrid Pollers en schepen Jan Schelstraete overhandigde de diploma’s en award. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Herent mag noemen, je kom het hier te weten.

In totaal waren er 781 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!
 

Faucibus - Digitaliseren cassettes – 9,01/10
Faucibus is Je specialist voor het digitaliseren van al je kostbare herinneringen! Al meer dan 20 jaar helpen zij klanten in Herent en groot Leuven om hun analoge en digitale media om te zetten naar een duurzaam formaat. Van videobanden tot dia's, zij bewaren je herinneringen voor de toekomst. Heb jij nog oude videobanden liggen? Hier vind je alle info terug.


Lambrechts Tuinmachines - 9,22/10
Met meer dan 50 jaar ervaring en een ruim assortiment aan tuinmachines en -gereedschap staan zij klaar om jouw tuinwensen te vervullen. Van robotmaaiers tot accu-tuinmachines en handig tuingerief, bij Lambrechts tuinmachines vind je alles voor een stralende tuin. Met hun eigen hersteldienst en uitstekende service maken ze het plaatje compleet. Bezoek de winkel in Herent of Tienen.


Cockx - Kantoor & Lifestyle - 9,33/10
Van lifestyle-artikelen tot speelgoed, kunstmateriaal, boeken en geschenken, bij Cockx vind je voor elk wat wils. Hun uitgebreide assortiment groeide uit van een papierhandel tot een modern kantoorcenter, inclusief webshop. Of je nu online shopt of langskomt in de vernieuwde winkel, het team staat klaar om je hartelijk te verwelkomen en te helpen bij al je vragen.
 

Ambachtelijke Slagerij Verheyden – 9,36/10
Van ambachtelijke charcuterie en kazen tot huisbereide salades, bij Slagerij Verheyden vind je alles voor een heerlijke maaltijd. En voor drukke dagen bieden ze ook kant-en-klare gerechten en feestelijke schotels aan. Bestel eenvoudig online en geniet zonder gedoe van hun heerlijke producten, of het nu voor een barbecue in de zomer is of een feestelijke gelegenheid!
 

Wijnhandel Mundi Vinum – 9,56/10
Mundi Vinum, dé online specialist in Zuid-Afrikaanse wijnen! Ontdek hun uitgebreide assortiment van maar liefst 50 wijndomeinen uit de belangrijkste Kaapse wijnlanden. Met passie voor wijnen uit de nieuwe wereld bieden ze zowel goedkope als exclusieve wijnen van uitstekende prijs/kwaliteit aan. Laat hun jouw gids zijn in de boeiende wereld van wijn. Bezoek de webshop voor de bestsellers en proefpakketten, of kom langs op onze opendeurdagen voor een unieke wijnervaring.


Kledingzaak Axent – 9,61/10
Bij Axent combineren ze hippe stijlen met een boodschap van body positivity, waardoor zelfverzekerde vrouwen met karakter stralen in hun kleding. Oprichtster Marianne Van Rompaey staat al bijna twintig jaar garant voor professioneel advies en een warme, persoonlijke winkelervaring. Of je nu langskomt in hun gezellige boetiek of online een bezoekje brengt, zij helpen je met plezier bij het vinden van de perfecte outfit. Laat je inspireren door hun collectie en voel je geweldig, elke dag weer!
 

De Vriendelijkste Handelaar van Herent met een score van 9,67/10 is Dagbladhandel Benny Janssens

Dagblahandel Benny Janssens is veel meer dan een krantenwinkel. Je kan hier niet alleen terecht voor je dagelijkste kranten of tijdschriften, maar ook voor de droogkuis, digitale foto-ontwikkeling, maken van pasfoto’s, schoolgerief voor als je kinderen terug naar school moeten. Je kan ook hier je pakketjes versturen, want Dagbladhandel Benny Janssens huist ook als een B-postpunt. Een veelzijdige dagbladhandel dus!

Ook dit jaar kun je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Herent"