Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Lokeren

Donderdag 23 mei 2024 15:28 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Lokeren.

Alle handelaars in Lokeren kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Lokeren.
Heb jij een zaak in Lokeren en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking door in het stadhuis van Lokeren. Burgemeester Filip Anthuenis en schepen Claudine De Waele waren aanwezig om een speech te geven en voor de award en oorkondes uit te reiken. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Lokeren mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 2012 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Buisgro bv-9.08/10
Buisgro is dé specialist voor allerhande buizen, kranen en afsluiters. Het aanbod omvat buizen en hulpstukken voor riolering, staal, koper, PVC, PE, PP, kranen, afsluiters, koppelingen, sanitair en centrale verwarming. Daarnaast biedt Buisgro zelfbouwpakketten voor sanitair, CV, verluchting en zonneboilers, en ook tuinberegening. De medewerkers van Buisgro staan klaar om u te adviseren en begeleiden, zodat u altijd het juiste materiaal vindt. Voor kwalitatieve producten en persoonlijke service kunt u terecht bij Buisgro in de Kriktestraat 9 te Lokeren.

De Wandelaar-9.10/10
Bij De Wandelaar in Lokeren ontdek je een breed scala aan vleesproducten, van gehakt tot exotisch wild, perfect voor elke maaltijd of BBQ. Deze slagerij en traiteur verrijkt speciale gelegenheden met ambachtelijke delicatessen en biedt voor het dagelijks gemak smaakvolle meeneemmaaltijden en kaasschotels. Voor feesten zijn er op bestelling diverse culinaire opties beschikbaar, inclusief fondu- en gourmetpakketten, waarbij kwaliteit en smaak vooropstaan

DC Technics-9.23/10
DC Technics is de specialist in Oost-Vlaanderen voor professionele gereedschappen, gelegen nabij de afrit van E17 Lokeren. Hier vindt u een uitgebreid aanbod gereedschappen en machines van topmerken, evenals werkkledij en PBM's met professionele begeleiding. DC Technics biedt een eigen hersteldienst voor defecte machines en professioneel advies bij nieuwe aankopen. U vindt er alles voor auto-onderdelen, industriële schoonmaak, tuinbouw, en meer. Voor professionele vakmensen en de industrie zijn er elektrische en handgereedschappen, evenals las- en bouwapparatuur. Bezoek DC Technics in de Dijkstraat 15, Lokeren, of neem contact op voor meer informatie en service.

Inkana Gelaatsverzorging-9.24/10
Inkana in Lokeren is je go-to voor geavanceerde huidverbetering en gelaatsverzorging, waarbij huidproblemen zoals acné littekens en pigmentvlekken met niet-invasieve methodes worden aangepakt. Met de inzet van artificiële intelligentie voor huidanalyses biedt Inkana gepersonaliseerde verzorging. Behandelingen variëren van Hydrafacial voor diepe reiniging en hydratatie, tot Venus Swan voor mini facelifts en Nanopore microneedling voor diverse huidproblemen. Daarnaast biedt het instituut Dermalux LED fototherapie voor huidverjonging, haarverzorging met vegan producten, evenals kleuringen voor wimpers en wenkbrauwen, afgemaakt met professionele make-up services.

Hairstyle Nathalie-9.28/10
Hairstyle Nathalie, gelegen tussen Waasmunster en Lochristi in Lokeren, verwelkomt dames, heren, en kinderen voor een persoonlijke kappersbelevenis. Nathalie kiest samen met jou de perfecte coupe en kleur, gebruikmakend van kwalitatieve, natuurlijke ICON-producten, zonder dierproeven en ammoniakvrij. Met 30 jaar ervaring en een voortdurende focus op de laatste trends biedt het salon ook bruidskapsels en opsteekwerk, compleet met make-up en nagelstyling. De salon staat open voor al je wensen, van brushen tot kleuren. Voor extra gemak biedt Hairstyle Nathalie een online shop voor het reserveren en kopen van producten.

De Roskam Van den abbeele nv -9.29/10
De Roskam Lokeren is uw doe-het-zelfzaak in de regio Lokeren. Hier vindt u vakmensen die gespecialiseerd zijn in sloten, beveiliging, ijzerwaren en elektronica. Het aanbod omvat ijzerwaren, huishoudartikelen, gas en meer. De Roskam, al meer dan 100 jaar actief, staat bekend om efficiënte service en vakbekwame medewerkers. U kunt hier terecht voor elektrische materialen, gereedschap, en diensten zoals het maken van sleutels en autonummerplaten. Voor beveiligingsmateriaal en professioneel advies kunt u altijd bij De Roskam in de Molenstraat 10 in Lokeren terecht.

Huis Van De Voorde-9.41/10
Huis Van De Voorde in Lokeren is dé expert op het gebied van binnenhuisdecoratie, waar je terecht kunt voor persoonlijk advies en kleuradvies voor verf en behang van topmerken. Ontdek de matte, krijtachtige uitstraling van Flamant muurverf voor een stijlvol interieur, of kies voor het tijdloze en duurzame Casamance behangpapier, met unieke dessins die elke ruimte een eigen reis laten uitstralen. Voor een breed scala aan stijlen biedt Arte behangpapier verfijnde opties die elke interieurstijl, van klassiek tot avant-garde, complementeren.

Hairstudio Janny-9.71/10
Bij Hairstudio Janny kunnen dames, heren en kinderen terecht voor een kapbeurt. Het salon in Lokeren staat bekend om zijn hoogwaardige producten en uitstekende service. Janny Poppe volgt regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Voor mannen biedt Hairstudio Janny ook baard- en snorverzorging, evenals dreadlocks voor middellang tot lang haar. Dames kunnen er terecht voor balayages, haarkleuringen, nieuwe snitten en opsteekkapsels. Zowel mannen als vrouwen kunnen professionele dreadlocks laten zetten bij Hairstudio Janny.

De Vriendelijkste Handelaar van Lokeren met een score van 9,86 /10 is Sense City geworden. En dan was er nog een verrassing… Het Fruitpaleis in Lokeren werd nog vernoemd tot vriendelijkste “Groenten- en fruitwinkel van Vlaanderen” met een prachtige score van 9.66 op 10.

Sense City:
Sense City in Lokeren is jouw veelzijdige bestemming voor piercings, een zonnestudio, en een schoonheidssalon onder één dak. Nathalie en Dimitri verwelkomen je voor een nieuwe look, of het nu gaat om het zetten van een piercing, het krijgen van een gezond kleurtje, of genieten van een schoonheidsbehandeling zoals laserontharing of tanden bleken. Met een professionele piercingstudio, de nieuwste Ergoline zonnebanken, en pijnloze laserontharing dankzij de Soprano-laser, biedt Sense City een unieke service in Lokeren. Open bijna elke dag, het is de ideale plek voor wie gezondheid en stijl wil combineren.

Fruitpaleis:
Ontdek dagelijkse versheid bij het Fruitpaleis in Lokeren, jouw bron voor verse groenten, fruit, en huisbereide lekkernijen zoals (maaltijd)salades, soepen, en rijstpap. Sluit je dag af met hun nieuwe lijn versgeperste fruitsappen of artisanale yoghurt. Speciale wensen? Bestel vooraf geschenkmanden op maat. Voor een snelle, gezonde lunch of diner bijgerecht, kies een van hun dagverse salades. Het Fruitpaleis belooft topkwaliteit in verse en ambachtelijke voeding.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Lokeren"