Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Middelkerke

Donderdag 23 mei 2024 14:09 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Middelkerke.

Alle handelaars in Middelkerke kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Middelkerke.
Heb jij een zaak in Middelkerke en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Middelkerke langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Middelkerke mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 687 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

De Vishoek-9.01/10
Welkom bij Vishandel De Vishoek in Middelkerke. Zaakvoerders Frederic en Rebecca delen hun passie voor de zee en bieden een uitgebreid assortiment vis, schelp- en schaaldieren. De winkel staat bekend om de versheid van hun producten en huisbereide gerechten zoals Hollandse maatjes, visschotels, en vispasta's. Voor een visfondue kunt u hier terecht voor een schotel op maat. Specialiteiten zoals dagschotels, vislasagne, zeevruchtenschotels, gerookte zalm, en garnaalkroketten zijn een must-try. De Vishoek garandeert topkwaliteit visproducten, persoonlijk geselecteerd door de zaakvoerders.

Delhaize Proxy-9.13/10
Welkom bij Delhaize Proxy in Middelkerke, uw gezellige buurtwinkel. Deze moderne supermarkt biedt een ontspannen sfeer en een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten. Met een eigen beenhouwerij garandeert Delhaize Proxy het meest verse vlees, bereid door ervaren slagers. De winkel heeft ook een warme bakkerij waar je de hele dag vers brood en gebak kunt krijgen. Zuivel, groenten, droge voeding en diepvriesproducten zijn allemaal beschikbaar voor een gebalanceerd dieet. Daarnaast biedt de supermarkt een breed assortiment aan wijnen voor elk budget en smaak.

Restaurant The Lord-9.20/10
Restaurant The Lord in Middelkerke is de ideale plek voor een ontspannen maaltijd. Deze gezellige bistro biedt een breed assortiment aan dranken en gerechten, met een vriendelijke en vlotte bediening. U kunt genieten van aperitieven, alcoholische dranken, frisdranken, fruitsappen en warme dranken zoals French en Irish coffee. De menukaart omvat voorgerechten, hoofdgerechten, kindermenu’s, pasta’s, salades, en desserts, evenals dag- en gelegenheidsmenu’s. De zaal biedt plaats aan groepen tot 60 personen en heeft een zonnig terras met ruime parkeergelegenheid.

De Zandbank-9.24/10
Aan de zeedijk van Middelkerke ligt Brasserie - Tearoom Zandbank, slechts een paar stappen verwijderd van het strand. Ontspan op het zomerterras met uitzicht op zee, geniet van een aperitief of een heerlijke maaltijd, en ervaar de uitstekende service en voortreffelijke keuken. Brasserie - Tearoom De Zandbank biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid, of je nu met vrienden, familie of alleen komt. Binnen kun je ontspannen in een warm interieur met gezellige loungehoekjes. Hun menukaart biedt een breed aanbod, van klassieke croque-monsieurs en pasta's tot huisbereide kroketten, belegde broodjes en gezonde salades. Geniet van huisgemaakte pannenkoeken en wafels in de tearoom, of ga gewoon langs zonder zorgen over parkeergelegenheid, met nabijgelegen parkeeropties op slechts enkele minuten wandelen.

Pistoletto-9.25/10
Speciaalzaak in belegde broodjes Pistoletto te Middelkerke biedt een assortiment van wel 40 verschillende broodjes, van standaard tot VIP-broodjes met gerookte zalm en garnaalsalade. Naast broodjes kun je hier dagelijks genieten van versgemaakte soep, pasta's, spaghetti, lasagne, en een selectie wijnen. Eet je gerecht ter plaatse of neem het mee; beide opties zijn mogelijk. Pistoletto is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (lijn 68 en 69) en biedt voldoende parkeermogelijkheden. Sinds 2018 staat Pistoletto constant in de top 5 van de Vriendelijkste Handelaars van Middelkerke. Bezoek ons en ervaar de maximale kwaliteit en vriendelijke service.

Mokkaffee-9.31/10
Bij Mokkaffee in de Kerkstraat in Middelkerke, gerund door Daphné, geniet je van de beste koffie, thee, freakshakes en gebak. Als echte barista biedt Daphné een uitgebreide selectie aan koffies zoals Déca, Espresso, Cappuccino, Café frappé, Matcha Latté en Latté Macchiato, en diverse theesoorten zoals Earl Grey en Darjeeling. Naast warme dranken kun je hier ook genieten van frisdranken, bieren, wijnen, en aperitieven. Probeer ook de heerlijke Freakshakes en Frozen smoothies. Voor zoetekauwen zijn er pannenkoeken, wafels, en taart, perfect te combineren met een verwenkoffie. Bezoek Mokkaffee en ontdek het uitgebreide aanbod in deze gezellige barista.

Decorateur Verstraete – Jonckheere-9.42/10
Familiebedrijf Verstraete & Zoon is uw decorateur bij uitstek in Middelkerke, gespecialiseerd in schilder- en behangwerken, vloerbekleding en deskundig kleuradvies. Ze bieden binnen- en buitenschilderwerken en gebruiken alleen kwaliteitsverven voor perfecte resultaten. Naast schilderwerken, leggen ze professioneel laminaat en parketvloeren en bieden ze maatwerk raamdecoratie. De spuitcabine geeft meubels zoals kasten en tafels een nieuw leven met een eigentijds karakter. Bezoek hun nieuwe showroom voor inspiratie en een afspraak op maat. Verstraete & Zoon staat garant voor vakmanschap en klanttevredenheid.

Decoratie Buyse-9.43/10
Bij Decoratie Buyse kunt u terecht voor professioneel advies over schilder- en behangwerken. Ze bieden maatwerk raamdecoratie, inclusief gordijnen, glasgordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen en lamellen, na een nauwkeurige meting ter plaatse. Ze luisteren naar uw plannen en helpen uw huis of werkomgeving mooier te maken met deskundig advies. Decoratie Buyse staat garant voor hoogwaardige schilder- en behangwerken, geschikt voor renovaties en nieuwbouwprojecten. Voor vloerbekleding zoals parket, laminaat, linoleum en tapijt kunt u ook op hun vakmanschap rekenen. Bezoek de toonzaal tijdens de openingsuren of op afspraak voor inspiratie en advies.

Brasserie Kroko-9.46/10
Bij Brasserie Kroko in Middelkerke geniet je van de beste dagschotels, snacks, vlees- en visgerechten, geserveerd door Valerie, Xavier en hun team. De tearoom biedt artisanale pannenkoeken, ijs en verwenkoffies in een gezellige sfeer. In de brasserie kun je smullen van dagverse stoofvlees, spaghetti en andere heerlijke gerechten, bereid met verse ingrediënten. De dagschotels zijn inclusief dagsoep en dessert, met gerechten zoals gehaktballetjes, cordon bleu en tongrolletjes. Bij het 'Krokomaat', op de hoek van de Duinenweg en de Kousestraat, vind je een breed assortiment verse gerechten en levensmiddelen uit automaten, dagelijks bijgevuld. Betalen kan met bancontact, cash en contactloos.

Pourelle-9.48/10
Veronique runt al meer dan 28 jaar Skin Studio Pourelle, een begrip in Middelkerke en omstreken. Samen met drie gedreven huidspecialisten, allemaal “Masters in Beauty”, biedt ze professionele gelaatsbehandelingen, ontharing, manicure, pedicure en permanente make-up aan. Pourelle hanteert een no-nonsense aanpak, gebruikmakend van professionele apparatuur en ondersteund door een cosmetisch arts. Manicure en pedicure behandelingen zorgen ervoor dat je handen en voeten weer in topconditie zijn. Permanente make-up bespaart je dagelijks tijd, met pigment dat in de huid wordt aangebracht voor een langdurig, kleurvast resultaat. Kom langs voor een hotstone massage of andere verwennerijen, zonder afspraak van dinsdag tot zaterdag.

Tearoom Riviera-9.54/10
Bij Tearoom Riviera in Middelkerke geniet u in een warm en aangenaam kader van heerlijke gerechten, bereid met kwalitatieve producten. De vriendelijke bediening staat centraal en er is speciale aandacht voor de wensen van de klant, inclusief voorzieningen voor mindervaliden. De menukaart biedt een gevarieerd aanbod met de beste pannenkoeken van de streek, heerlijke wafels, ijs, spaghetti, lasagne, croques, omeletjes en verse dagsoep. Op het gezellige terras kunt u genieten van een ruime keuze aan Belgische bieren en trappisten. Sportcafé Riviera, met 5 grote tv's, biedt sportfans een geweldige plek om wedstrijden te kijken en is ook geschikt voor vergaderingen, feestjes en rouwmaaltijden.

De Vriendelijkste Handelaar van Middelkerke met een score van 9,58 /10 is Beau Deco - Meubelen & decoratie geworden.

Welkom bij Beau Deco, uw speciaalzaak voor unieke meubelen en decoratie aan de Lisdoddenstraat 11 te Middelkerke. Naast de gezonde zeelucht vindt u hier de meest bijzondere interieurdecoratie. Ons assortiment omvat wanddecoratie, kaarsen, theelichthouders, tekstborden, klokken en droogbloemen. We bieden ook een groot gamma aan tafels in verschillende vormen en maten, met bijpassende stoelen en barkrukken. Onze dressoirs, vitrinekasten en tv-kasten combineren functionaliteit met esthetiek. Voor langdurig plezier van uw meubels, hebben we de juiste onderhoudsproducten voor leer en textiel. Kom langs voor advies en ontdek ons unieke aanbod.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Middelkerke"