Vertommen nv

Info

Voor alles wat te maken heeft met badkamers, keukens, sanitair, centrale verwarming, airco, ventilatiesysteem, wellness, whirlpool en bubbelbad kan u bij Vertommen terecht. Al zo’n halve eeuw levert de firma Vertommen in Putte hoge kwaliteit en betrouwbare service aan een eerlijke prijs. Dit zowel voor installateurs, bouwpromotoren, architecten en particuliere klanten. 
 

Badkamer

Een ontspannen bad of douche nemen in een compleet vernieuwde badkamer, daar dromen veel klanten van Vertommen van. Deze firma verzorgt de badkamerinrichting en het sanitair voor moderne en landelijke badkamers, van modern tot klassiek, van eenvoudig tot exclusief. 
 

Keuken

Kiest u voor een keuken van onberispelijke Duitse kwaliteit of liever een oerdegelijke Belgische maatkeuken? Bij Vertommen vindt u het hele stijlgamma. Van deuren in laminaat, poederlak, hoogglanslak, mat lak, fineer tot massief hout. Van een volledige keuken met meubels binnenshuis tot een buitenkeuken in geschikte materialen, bij Vertommen zijn uw opties erg uitgebreid! 
 

Verwarming

Naast de traditionele verwamingssystemen zoals ketels, boilers en radiatoren biedt de firma uit Putte ook warmtepompen en zonnepanelen aan.

Ontdek bij Vertommen ook de nieuwste airco-systemen, al dan niet gekoppeld met verwarming. Zo garandeert u zichzelf van koele binnentemperaturen tijdens warme zomers en van een gezellige warmte tijdens koude winters. 
 

Wellness

Levensgenieter? Maak kennis met de stoomdouches, sauna's, infraroodcabines, massagebaden, zonnebanken en buitenspa’s van Vertommen voor extra ontspannende dagen.
 
Bezoek de showroom te Putte en ontdek wat Vertommen allemaal te bieden heeft op gebied van badkamers, keukens, sanitair, verwarming en airco.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief