Openingsuren

Maandag 04/07 Gesloten
Dinsdag 05/07 09:30 - 12:3013:30 - 18:30
Woensdag 06/07 09:30 - 12:3013:30 - 18:30
Donderdag 07/07 09:30 - 12:3013:30 - 18:30
Vrijdag 08/07 09:30 - 12:3013:30 - 18:30
Zaterdag 02/07 09:30 - 12:3013:30 - 17:00
Zondag 03/07 Gesloten

Info

Bij BelCoPrint kan je terecht voor allerlei drukwerk, schoolmateriaal en toebehoren

BelCoPrint biedt een ruime waaier aan producten en diensten. Zij zijn de referentie voor drukwerk, computers, schoolartikelen en teken- en schildermateriaal in Deinze en omstreken. Wil je snel iets laten afdrukken, dat kan ook via hun online service. 
 

Printen, drukwerken

Ben je op zoek naar een printshop die drukwerk aan hoge kwaliteit kan afleveren aan een aantrekkelijke prijs. BelCoPrint is de juiste zaak op de juiste plaats. Zij zorgen ervoor dat al je drukwerk tot in de puntjes is afgewerkt en in orde is. Met hun digitale kopieermachines kunnen ze telkens prints van hoge kwaliteit afleveren, zowel in kleur als in zwart-wit. Ze printen namelijk cursussen, affiches, brochures, prijslijsten, nieuwsbrieven, flyers, eindwerken, visitekaartjes, etc. Daarnaast kan je bij hen ook terecht voor het drukken van uitnodigingen, geboortekaartjes, doopsuiker, jubileum, huwelijk, communie, menu's, visitekaartjes,... Hun grafisch ontwerpers staan klaar om vorm te geven aan jouw huisstijl. Van logo tot briefhoofd, werfbord, publiciteit, omslag, folder, vlag, spandoek,... 
 

Textieldruk, borduren

Wens je graag het logo van de zaak op T-shirts, sweaters, werkkledij, shoppingbags,... te laten drukken? Wil je graag een ludieke boodschap meedelen tijdens een vrijgezellenfeest, verjaardag of zwangerschap? De sportkledij of fluohesjes van je kinderen laten personaliseren, het enige wat je hoeft te doen is jouw favoriete merk en model uit hun uitgebreide catalogus kiezen. Daarna bekijkt BelCoPrint samen met jou het ontwerp voor de opdruk. Ook voor het betere borduurwerk ben je welgekomen bij BelCoPrint. Zij kunnen een naam of een boodscap borduren op een handdoek, slabbetje, badjas,... Het lettertype en de kleur van de borduring is volledig vrij te kiezen. 
 

Verven, tekenen, canvasdoeken,...

BelCoPrint gelooft in jouw talent, je vrije geest en als kunstenaar. Bij hen kan jij je creativiteit te vrije loop laten gaan. Je hebt een ruime keuze uit acrylverf van Amsterdam, olieverf van Van Gogh, Watervermengbare olieverf van Cobra Student en Artist, aquarelverf van Van Gogh en Rembrandt. ecoline en plakkaatverf van Ecola en Schjerning. Als je met verf aan de slag wilt gaan heb je ook toebehoren nodig om te kunnen starten zoals canvasdoeken, papier, schildersezels, penselen, vernissen, afscheurpaletten en mengschalen,... Naast verven kan je ook voor tekenwerk terecht bij BelCoPrit. Ze hebben namelijk het materiaal voor elke stijl van tekenen. Dat kan gaan van grafietpotloden en kleurpotloden tot houtskool en Ecoline brushpennen en van kleurpotloden viltstiften tot acryl markers, kneedgommen, slijpers en teken- en schetspapier. 
 

Schoolmateriaal, kantoormateriaal

Bij BelCoPrint kan je een ruim assortiment aan kwalitatief school- en kantoormateriaal terugvinden. Papierwaren van cursusblokken, schriften, printpapier tot omslagen en etiketten, kantoormateriaal zoals mappen, classeurs, agenda's, perforators,... Schrijfwaren van balpennen en rollerpennen tot vulpennen en fluostiften. Daarnaast vind je ook printers, inktcartridges terug voor je computer en laptop, boekentassen, zwemzakjes, rugzakken en pennenzakken. Wenskaarten en postzegels horen er ook bij en dit alles is maar een kleine greep uit hun gamma. De favoriete van BelCoPrint zijn Atoma, Parker, Clairefontaine, Pritt, Pelikan, Brother, HP, Canon, Epson,... 
 

Computer, software

Met een achtergrond als informaticus ligt bij BelCoPrint al van in het begin de focus op computers, laptops en softwares. Ze onderscheiden zich van de grote spelers dankzij hun persoonlijke aanpak en heel ruime service na verkoop. Zij helpen je met de zoektocht naar het gepaste toestel voor jouw situatie. Ook kunnen ze alle informatie geven over de administratieve software van Wings en over de point-of-sales software van ShopPlus. 
 

Online print service

Elke dag opnieuw doen ze bij BelCoPrint hun uiterste best om elke opdracht zo snel mogelijk uit te voeren. Je wordt op de hoogte gehouden via mail. Wil je graag nog meer informatie over de online print service dan kan je dit nalezen op hun website https://www.belcoprint.be/nl/online-drukwerk-bestellen.
 

Hobby en geschenken

Alsof dit alles nog niet genoeg is heeft BelCoPrint ook een mooi gamma van geschenken en hobbymateriaal voor je klaar in hun zaak. Je kan leuke gadgets scoren zoals koffietassen met een leuk opschrift, spaarpotten, naamkaartjes, etc. Het is een aanrader om langs te gaan bij BelCoPrint in Deinze. Wil je graag nog meer informatie dan kan je steeds terecht op hun website https://www.belcoprint.be/nl of je kan hen ook altijd telefonisch of via mail contacteren en zij helpen je graag verder. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van BelCoPrint

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je BelCoPrint een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Succes... 9,6 Review door:
Hij heeft mij uit de nood geholp... 8,5 Review door: Melanie
Meer richtingaanwijzers plaatsen... 8,5 Review door: Klara
meer richtingaanwijzers plaatsen... 8,5 Review door: Klara
Vriendelijke en behulpzame hande... 9,5 Review door: Ruth