HP Decor & Concept

Openingsuren

Maandag 25/11 Na afspraak
Dinsdag 26/11 Na afspraak
Woensdag 27/11 Na afspraak
Donderdag 28/11 Na afspraak
Vrijdag 22/11 Na afspraak
Zaterdag 23/11 Na afspraak
Zondag 24/11 Gesloten

Info

Wil u een totale make-over voor uw interieur? Of simpelweg een kwaliteitsvolle afwerking voor uw muren en plafonds? Bij HP Decor & Concept uit Deinze wordt alles door eigen vakmannen behandeld en kan u uw woning vol vertrouwen in capabele handen achterlaten.
 

Schilderen en behangen

Als bedrijf met jaren ervaring in schilderen en behangen garandeert HP Decor & Concept u van perfect afgewerkte schilder- en behangwerken, wat uw persoonlijke wensen ook mogen zijn.
Komt u er niet uit in welke kleur u uw kamer wil verven? De vakman uit Deinze verleent eveneens kleuradvies en begeleidt u in uw keuzes van verf of behang om de gewenste sfeer in uw woning te creëren. Zo wordt uw omgeving een echte thuis.
U kan gerust beroep doen op HP Decor & Concept uit Deinze voor behangwerk met fotobehang of glasweefselbehang en schilderwerken met luchtzuiverende verf, kalkverf of ander materiaal.
 

Gyproc

Alvorens het kleurtje op uw muur gaat, zorgt de vakman voor de basis van uw behang- en schilderwerk, uw betegeling of uw plafond. HP Decor & Concept verzorgt pleisterwerken in gyproc. Dit materiaal is gebruiksvriendelijk en wordt vaak gekozen wanneer er geen optie is voor een lange droogtijd van het pleisterwerk. 
 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2019

Trefwoorden

Nieuwsbrief