Kapsalon Bello

Openingsuren

Maandag 18/11 Gesloten
Dinsdag 19/11 Na afspraak
Woensdag 20/11 Na afspraak
Donderdag 21/11 Na afspraak
Vrijdag 22/11 Na afspraak
Zaterdag 16/11 Na afspraak
Zondag 17/11 Gesloten

Info

Kapsalon Bello

Voor een jong en trendy kapsalon en beautysalon dat mee is met zijn tijd moet u bij Kapsalon Bello zijn!
 

Kapper op afspraak voor dames, heren en kinderen

Kapsalon Bello is er om iedereen van een mooie nieuwe look te voorzien, en dat begint bij een fris kapsel voor dames, heren of kinderen. U kan er met uw haar alle gewenste kanten op, van een simpele knipbeurt tot stijlen, (ont)krullen, kleuren, brushen en opsteekkapsels. Deze speciale opsteekkapsels zijn ideaal voor speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld uw bruiloft. Een goede kwaliteit wordt gegarandeerd op alle mogelijke manieren. Zo volgt uitbaatster Marieke regelmatig bijscholingen om altijd mee te zijn met de laatste nieuwe technieken en modetrends, en wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de hoogstaande producten van Paul Mitchell.
 

Nagelverzorging en gelnagels

Naast het verzorgen van uw haar doet Kapsalon Bello hetzelfde voor uw nagels. Lange, gezond ogende nagels zijn niet altijd gemakkelijk haalbaar op natuurlijke wijze. Daarom kan u uw nagels steeds laten verstevigen en verlengen met Gelish. Naast het eventueel verlengen van uw nagel geeft dit product uw nagels een stralende glans en maakt het ze ook heel wat steviger. Op donderdag kan u in de zaak terecht voor een laatavonddienst, wanneer er een korting van 15% geldt op de nagelbehandelingen.
 
Heeft u nog vragen over het aanbod of is het tijd om uw haar en/of nagels eens goed onder handen te laten nemen? Neem dan contact op via het nummer 09/336 67 14 en maak een afspraak.

Ligging en routebeschrijving