Traiteur Olivier Deinze

Openingsuren

Geen openingsuren gevonden

Voeg openingsuren Traiteur Olivier Deinze toe

Info

Voor lekkere, verse gerechten en catering in Deinze en omstreken zit u helemaal goed bij Traiteur Olivier!
 

Catering op uw feest, receptie, vergadering …

U kan beroep doen op de kookkunsten van Traiteur Olivier en zijn team voor al uw evenementen. Het kan gaan om feesten zoals een verjaardag, een bruiloft, een communie … of andere bijeenkomsten, zoals een grote vergadering of een receptie. U krijgt altijd de keuze zelf een menu samen te stellen dat Olivier tot in de puntjes verzorgt of zijn creatieve geest de vrije loop te laten gaan en uzelf te laten verrassen door het resultaat. Vergeet zeker niet door te geven of hij vegetarische en/of veganistische gerechten moet voorzien!
 

Vis- en vleesschotels, broodjes, fondue, gourmet en BBQ

Heerlijke broodjes en lekkere vis- of vleesschotels worden zonder problemen voorzien door Traiteur Olivier! Hij voorziet koude schotels met vlees en/of vis, barbecueschotels en vleesschotels voor fondue of gourmet. Naast al dit lekkers zijn uiteraard meer ‘gewone’ gerechten eveneens een optie, met de klassiekers kan men immers niets mis doen! Denk maar aan lekkere spaghetti, echt Vlaams stoofvlees, smeuïg koninginnenhapje … Het concrete aanbod varieert van dag tot dag, dus wanneer u Olivier boekt kan u best vragen naar de specifieke gerechten indien u deze zelf wenst te kiezen. Naast al dit lekkers is ook een lichtere lunch uiteraard mogelijk. Een van de specialiteiten van Traiteur Olivier zijn namelijk lekkere verrassingsbroodjes! Voorzie uw feest of receptie ook naar believen van aperitiefhapjes.
 

Exotischere maaltijden: paella de luxe, wok, teppanyaki …

Traiteur Olivier heeft echter heel wat meer in zijn mars dan de klassieke Vlaamse gerechten, hij is in haast alle wereldkeukens thuis! U kan hem namelijk vragen voor de bereiding van lekkere zuiderse paella, een gezonde oosterse wok of indrukwekkende Japanse teppanyaki! Ten slotte is een delicatesse die u bij hem kan verkrijgen verder ook nog de malse warme beenhesp. Dat is smullen voor een hele groep!
 
Houdt u een feest of bijeenkomst? Laat dan een groot deel van de organisatiestress vallen en vertrouw de catering toe aan Traiteur Olivier, een betrouwbare expert!

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Traiteur Olivier Deinze, 9800 Deinze, Kortrijkstraat 25