Schilderwerken Vandersteene bvba

Openingsuren

Maandag 25/11 Na afspraak
Dinsdag 26/11 Na afspraak
Woensdag 27/11 Na afspraak
Donderdag 28/11 Na afspraak
Vrijdag 22/11 Na afspraak
Zaterdag 23/11 Na afspraak
Zondag 24/11 Gesloten

Info

BVBA Schilderwerken Vandersteene is een professioneel schildersbedrijf voor particulieren en bedrijven, gevestigd in Deinze. Dankzij goede scholing en jarenlange ervaring, geeft de schilder uw woning of bedrijf een nieuwe look in een minimum van tijd en mag u rekenen op een goede kwaliteit.
 

Buitenschilderwerken

Mooi buitenschilderwerk kan uw woning een totaal andere uitstraling geven. Bent u op zoek naar een vakkundige schilder en traditionele kwaliteit voor uw buitenschilderwerken? Dan bent u op het goede adres bij Schilderwerken Vandersteene. Zo krijgt uw gevel een hoogst persoonlijk tintje dat past bij u en bij de stijl van uw woning.
 

Binnen schilderwerken met kleuradvies

Wilt u uw woning kleur geven door schilderwerken, maar twijfelt u nog over de juiste kleur? Als voorbereiding op de schilderwerken, komt Schilderwerken Vandersteene graag langs om u te helpen met het bepalen van uw kleurkeuze. Ook voor beslissingen omtrent raamdecoratie, meubilair en andere zaken helpen de experts in binnenhuisdecoratie u graag verder op weg. Vervolgens worden uw schilderwerken uitgevoerd door een betrouwbaar en professioneel team.
 

Plamuurwerken

Ook nog op zoek naar een partner voor plamuurwerken? U kunt rekenen op het gespecialiseerde team van Schilderwerken Vandersteene.

 

Ligging en routebeschrijving