Openingsuren

Maandag 31/01 Na afspraak
Dinsdag 25/01 Gesloten
Woensdag 26/01 10:00 - 12:0014:00 - 18:00
Donderdag 27/01 10:00 - 12:0014:00 - 18:00
Vrijdag 28/01 10:00 - 12:0014:00 - 18:00
Zaterdag 29/01 10:00 - 12:0014:00 - 16:30
Zondag 30/01 GeslotenGesloten

Info

Wood & Stone

Wood and Stone is een bloeiende eenmanszaak die garant staat voor perfectionisme, orde en netheid, duidelijke communicatie en innovatief is.
De zaakvoerder heeft reeds 15 jaar ervaring in de bouwsector. De sterkte binnen dit bedrijf situeert zich in de combinatie van metsel -en schrijnwerk.

Droomt u van een project aan uw huis of tuin?
Dan ben je bij Wood and Stone aan het juiste adres!

 

Buitenhuizen by Wood&Stone 

°Maatwerk
 Op basis van een jarenlange ervaring met schrijn -en metselwerk ontwerpt en bouwt Wood and Stone uw buitenhuis volledig op maat. Rekening houdend met uw noden en wensen en de materialen van uw keuze, garanderen wij u een perfecte kwaliteit en afwerking.
Naast traditionele materialen combineert Wood and Stone zorgvuldig nieuwe materialentrends en begeleidt u ook bij de keuze omtrent elektriciteit, sanitaire voorzieningen, vloerwerken,...
Uiteraard bent u ook voor de verdere realisatie van uw tuindromen (buitenkeuken, windschermen, carport,...) bij ons aan het juiste adres.

°Pakketbouw
Voor pakketbouw biedt Wood and Stone het gamma van de Belgische kwaliteitsproducenten Exterior Living en Woodstar aan. Houdt u van een minimalistisch strak design of prefereert u eerder de landelijke stijl? Beide merken hebben een ruim aanbod volgens ieder budget.

°Onderhoud
Voor alle bijgebouwen wordt uitsluitend gewerkt met prachtige materialen en daardoor getuigen ze ook zeker van een     hoogstaande kwaliteit. Deze materialen worden doorgaans onbehandeld verkocht en kunnen door jarenlange weersbelasting groen en vlekkerig worden en een vuil oppervlak krijgen. Daarom wordt door Wood & Stone aangeraden aan de consumenten om deze materialen goed te onderhouden. Wood & Stone helpt u bij de aankoop van de juiste onderhoudsproducten, alsook voor de onderhoudsbehandelingen van uw crepi, hout, ... Met de vrijblijvende info en advies hierover helpt Wood & Stone u dat door preventieve en duurzame aanpak uw bijgebouw er schitterend blijft uitzien.

 

Gift by Wood&Stone

Wood and Stone bezorgt sfeer in uw tuin. De verdere realisatie van uw tuindroom begint met de juiste combinatie van accessoires. Topmerken van bloempotten, vuurschalen, sfeerhaarden,... die niet in de dagdagelijkse tuincentra te vinden zijn, kunt u bij ons komen bewonderen. Elk product heeft een verhaal, een uniek design, een sfeerelement.
Volgens ieder budget vindt u leuke gadgets, die van uw tuin een pareltje maken!

Meer info hierover vindt u binnenkort terug op onze website.


Meer info hierover vindt u binnenkort terug op onze website.
 
 

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/