Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Deinze

Woensdag 29 mei 2024 09:48 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Deinze.

Alle handelaars in Deinze kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Deinze.
Heb jij een zaak in Deinze en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Deinze rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Deinze mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 768 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Ristorante Pizzeria Taormina – 9,02/10
Italiaanse gerechten met liefde bereid vind je bij Ristorante Pizzeria Taormina in Deinze. Dit sfeervolle restaurant biedt een uitgebreide selectie van verse pasta, overheerlijke Italiaanse pizza’s, visschotels en vleesgerechten. Met behulp van verse ingrediënten en traditionele technieken worden hier de lekkerste gerechten uit de Italiaanse keuken bereid. Je kunt ervoor kiezen om te genieten van een romantisch diner in het gezellige restaurant of de gerechten mee naar huis te nemen. Met een terras voor zomerse dagen en een warme, persoonlijke bediening, is Ristorante Pizzeria Taormina de perfecte plek om de verfijnde smaak van Italië te ontdekken.

Il Punto - 9,06/10
Il Punto zal je verleiden met een culinair avontuur. Al 25 jaar is dit authentieke en sfeervolle Italiaanse restaurant een begrip in Deinze, waar je zowel Franse als Italiaanse specialiteiten kunt proeven. De gevarieerde menukaart bevat klassiekers en verfijnde gerechten, met extra aandacht voor regionale en seizoensgebonden suggesties. Geniet van de warme sfeer van La Bella Italia, compleet met een houtgestookte pizzaoven. Of je nu komt voor een romantisch diner, een zakenlunch, of een gezellig etentje met familie of vrienden, Il Punto biedt de perfecte setting, inclusief een mooi zomerterras en ruimte voor grote groepen. Tijdig reserveren is aanbevolen.

Bakkerij Blanchaert – 9,08/10
Voor het heerlijkste ambachtelijke brood en patisserie van de hoogste kwaliteit moet u bij Bakkerij Blanchaert in Deinze zijn. Deze bakkerij biedt een breed assortiment aan, van klassiek wit en volkorenbrood tot speciaal melk- en houthakkersbrood. Naast verse vloerpistolets en eierkoeken vindt u er luxueuze koffiekoeken en klein gebak zoals eclairs en appelcakes. Ook voor ambachtelijke taarten, zoals confituur- en frangipanetaarten, bent u hier aan het juiste adres. Verder kunt u genieten van zelfgemaakt roomijs en pralines. Bezoek de website voor een volledig overzicht en om gemakkelijk online te bestellen. Voor dagelijks vers brood en heerlijke lekkernijen is Bakkerij Blanchaert uw vertrouwde adres.

Tuincentrum De Serres – 9,26/10
Welkom bij Tuincentrum De Serres in Deinze, dé plantenspeciaalzaak in de regio Deinze en de Leiestreek. Met meer dan 2000 verschillende soorten planten bieden zij een ongeëvenaard assortiment aan zomerbloeiende en vaste planten. Onze slogan 'Als je écht van planten houdt' benadrukt hun passie voor kwaliteit en soortechtheid. Naast planten vindt u bij hun ook een uitgebreid assortiment potten, meststoffen van topmerken zoals DCM en OSMO, en hoogwaardige serres. Als ECOPARTNER voor Ecostyle en hoofdverdeler van ACD, staan zij klaar met deskundig advies over bemesting, gewasbescherming en hobbyserres. Bezoek Tuincentrum De Serres en ontdek onze liefde voor planten!

Vandeputte Johan Tuin & Hobbycenter – 9,40/10
Bij Tuin- en HobbyCenter Vandeputte in Deinze vindt elke tuinliefhebber en hobbyist wat hij nodig heeft. Ons uitgebreide assortiment omvat huishoudartikelen, keukenbenodigdheden, tafelversiering, en decoratie- en bloemschikmateriaal. Daarnaast bieden we sproei- en meststoffen, tuingereedschappen en spuittoestellen voor wie graag zelf aan de slag gaat in de tuin. Ook voor cadeauartikelen, onderhoudsproducten en dierenvoeding bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Tuin- en HobbyCenter Vandeputte vindt u alles voor uw tuin en hobby onder één dak, met een breed aanbod en deskundig advies. Bezoek ons en ontdek de mogelijkheden!

Kapsalon Niki – 9,45/10
Bij Kapsalon Niki in Deinze geniet je van de beste service voor dames, heren en kinderen. Met meer dan 25 jaar ervaring zorgt Niki voor een aangename en rustige sfeer waarin je je direct welkom voelt. Elke haarbehandeling wordt vooraf besproken, zodat je altijd professioneel en persoonlijk advies krijgt. Kapsalon Niki staat bekend om de perfecte combinatie van creativiteit, vakkennis en hoogwaardige haarproducten. Je kunt er terecht voor snit, brushtechnieken, haarkleuringen en extensions. Bezoek Kapsalon Niki voor een ontspannen moment en een perfecte styling, of kijk op de Facebookpagina voor meer informatie.

Torck Decor – 9,57/10
TORCK DECOR in Deinze is uw totaaldecoratiezaak voor hoogwaardige raambekleding, schilderwerken en interieurinrichting. Gespecialiseerd in raamdecoratie, vervaardigd in eigen atelier, biedt Torck Decor een breed scala aan gordijnen, vouwgordijnen en Japanse panelen. In de showroom vindt u klassieke, landelijke en moderne meubelen, verlichting en decoratie. Ze garanderen duurzame afwerking met streng geselecteerde materialen. Voor binnen- en buitenschilderwerken gebruiken ze enkel de kwaliteitsverven van BOSS paints, uitgevoerd door hun eigen vakmensen. Kies voor Torck Decor voor vakmanschap en een perfect eindresultaat.

Kledingzaak Tompoes – 9,67/10
Tompoes, met meer dan 40 jaar ervaring, is de kledingzaak in de Tolpoortstraat 147 in Deinze voor stijlvolle vrijetijdskleding. Oorspronkelijk opgericht door Nicole en Norbert, wordt de winkel nu met veel passie en frisse energie geleid door hun dochter Joke. Bij Tompoes vindt jong en oud duurzame mode, met deskundig stylingadvies van Joke, die een achtergrond heeft als styliste, couturier, etalagist en decoratrice. De winkel biedt een persoonlijke shoppingervaring, met maten van 36 tot 48 en gratis retouches op aankopen. Bezoek Tompoes voor de nieuwste trends en een unieke winkelbeleving!

De Vriendelijkste Handelaar van Deinze met een score van 9,89/10 is Fietsen en scooters Vertriest.

Fietsen en Scooters Vertriest – 9,89/10
Fietsen en scooters Vertriest: Sinds 1956 een vaste waarde en begrip in Deinze. Bij Rudi en Nelly Vertriest vind je een ruime keuze aan kwalitatieve tweewielers in hun nieuwe toonzaal en werkplaats. Van Oxford stads- en elektrische fietsen tot Vespa en Piaggio scooters, er is voor ieder wat wils. Elektrische scooters bieden milieuvriendelijke, onderhoudsvriendelijke voordelen. Vertriest zorgt ook voor snelle en betrouwbare herstellingen en onderhoud van je tweewieler. Bezoek Fietsen en scooters Vertriest!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Deinze"