Vandeputte Johan Tuin & Hobbycenter

Openingsuren

Maandag 04/07 GeslotenGesloten
Dinsdag 05/07 08:00 - 12:3013:30 - 18:30
Woensdag 06/07 08:00 - 12:3013:30 - 18:30
Donderdag 07/07 08:00 - 12:3013:30 - 18:30
Vrijdag 01/07 08:00 - 12:3013:30 - 18:30
Zaterdag 02/07 08:15 - 12:3013:30 - 18:00
Zondag 03/07 GeslotenGesloten

Info

Al twee generaties lang staat Tuinen Vandeputte klaar voor de realisatie van uw droomtuin en het aanbieden van allerlei tuin- en hobbyproducten!
 

Tuinaanleg- en onderhoud

U kan in de eerste plaats terecht bij Tuinen Vandeputte voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Hun team van ervaren tuiniers staat in voor schitterende klussen op kleine of grote schaal, waaronder grond- en nivelleringswerken, drainagewerken, grondverbetering met onder meer compost of mest, aanleg van (kunst)gras en andere beplantingen. Nu u uw droomtuin heeft wilt u deze natuurlijk in goede staat houden, daarom zorgen de tuiniers onder meer voor het maaien en uitkammen van uw gras, het bemesten van uw grond, het snoeien en scheren van uw hagen en andere planten en het bestrijden van onkruiden, ziekten en insecten.
 
 

Terrassen, opritten en afsluitingen

Maak uw voor- of achtertuin af met de opritten, terrassen en afsluitingen van Tuinen Vandeputte! De aangeboden grondwerken kunnen gaan van het renoveren of uitbreken van oude terrassen en opritten tot het installeren van nieuwe, en dit uit een veelvoud aan materialen. Deze materialen kunnen bestaan uit onder meer grind, kasseien, beton- en kleiklinkers, natuursteen of hout. Daarnaast nemen zij ook het gieten van betonsokkels tot hun rekening. Heeft u huisdieren in de tuin of spelen uw kinderen er, of wenst u gewoon wat meer privacy? Dan zijn de aangeboden omheiningen uit hout, draad, beton, bamboe en andere materialen voor u interessant. Allerlei stijlen zijn mogelijk en ook de installatie van allerlei soorten hekjes en poortjes is een optie.
 
 

Huishoudartikelen, keukenbenodigdheden en hobbymaterialen

Ook de klant met een hobby of op zoek naar leuke interieurdecoratie kan bij Tuinen Vandeputte terecht. Hun tuin- en hobbyaanbod begint bij een uitbreiding van de tuindiensten: indien u zelf de handen uit de mouwen wilt steken kan u gebruik maken van de aangeboden sproeistoffen en spuittoestellen, tuingereedschappen en meststoffen. Daarnaast wordt het aanbod uitgebreid met onder meer keukenbenodigdheden en tafelversiering, cadeauartikelen, onderhoudsproducten, dierenvoeding en meer.
 
Kortom, de klant met een tuin of hobby vindt wat hij nodig heeft bij Tuinen Vandeputte te Deinze!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Vandeputte Johan Tuin & Hobbycenter

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Vandeputte Johan Tuin & Hobbycenter een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond