Kerst in Vlaanderen 2023

Dinsdag 24 oktober 2023 15:07 - geschreven door Geert

Zin in een onvergetelijk kerstconcert, dicht bij jou in de buurt? Meezingen met klassiekers als "Feliz Navidad", de Wham kanjer "Last Christmas", het magische "Oh Holly Night" of de sing a long song "Mary 's Boy Child"... maak je op voor een nieuwe editie van "Kerst in Vlaanderen" (ism Handelsgids)! Dit jaar zal de show halt houden in Antwerpen, Hasselt, Oostende, Dendermonde en Grimbergen.

Internationale artiesten

In tegenstelling tot 2022 krijgt de show van dit jaar zelfs een internationaal tintje. Naast het feit dat Yannick Bovy met z'n unieke croonersound immers tot ver buiten de landsgrenzen steeds vaker moet optreden verwelkomen we deze decembermaand de Zuid-Afrikaanse popzangeres Nádine (lees en spreek Neydean). In haar thuisland een ware ster en de mooiste tijd van het jaar zal ze hier bij ons doorbrengen. Begeesterende duetten met Yannick maar ook met de zo getalenteerde Lissa Lewis en het vocaal ijzersterke Tri Voci staan op het programma. Meer dan ooit zullen de sterren aan de hemel staan want de kerken zullen gehuld worden in de nodige kerstsfeer. Gastvrouw elke avond is presentatrice Ziva en het schitterende live orkest New Bis Band zal de kerstshow muzikaal begeleiden.

Sneeuw of geen sneeuw, met "Let It Snow" of "Little Drummer Boy" en vele andere kerstklassiekers bezorgen de artiesten van "Kerst in Vlaanderen" beslist ook jou een betoverende avond. De internationale touch belooft van de show een exclusiviteit te maken die je niet mag missen. Omdat we iedereen een perfect zicht en super geluid willen bezorgen zullen de plaatsen in de diverse kerken beperkt zijn. Nu je kaartje(s) reserveren is dan ook de boodschap!

“Kerst in Vlaanderen” zal halt houden in...

Antwerpen op 22/12
Hasselt 23/12
Oostende 26/12
Dendermonde 27/12
Slotshow Grimbergen op 28/12

Tickets voor Kerst in Vlaanderen kopen

Tickets en alle info via kerstinvlaanderen.be