Tibecom Computer Systems
Dit jaar kan je digitaal meespelen met onze eindejaarsactie. Vul hieronder je e-mailadres in en klik op "Speel nu mee". We sturen je via e-mail een unieke code om mee te doen met onze eindejaarsactie. Er zijn 10.000 winnaars en 500 VIP winnaars. Zoals je kan zien, de prijzenpot is echt gigantisch!
Ontdek onze grote prijzenpot
VIP Prijs

Reis naar Dubai 2+2*

dubai
Deze reis heeft als vertrekdatum,10 oktober 2023. Je wint een reis naar Dubai voor 2 personen, plus jouw vriend(in) die ook deelgenomen heeft met dezelfde winnende code, kan ook mee met 2 personen. Het is een schitterende reis met Nederlandstalige begeleiding, georganiseerd door De Blauwe Vogel. Daarbij krijg je ook nog diverse kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de buurt alsook Lucky cadeaubonnen.

VIP Prijs

Elektrische fiets Minerva: 1 + 1*

minerva fiets Je wint een elektrische fiets van het merk Minerva geschonken door Minerva Bike Outlet. Je vriend(in) die ook deelgenomen heeft met dezelfde winnende code, krijgt ook een elektrische fiets. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Robotstofzuigers Rowenta 1+1*

Steelstofzuiger Rowenta
De Rowenta X-Plorer Serie 75 S+ Robotstofzuiger is een intelligente schoonmaakoplossing voor thuis met geavanceerde technologie die het hele huis vlekkeloos achterlaat. Ontdek een hightech robotstofzuiger die het werk voor je doet – voor een zelfstandige schoonmaak inclusief het automatisch legen van het stofreservoir, zeer nauwkeurige navigatie, geavanceerde lasertechnologie en 4-in-1 reiniging met het Smart Aqua Power-systeem. Wil je graag meer weten over deze prijs? Hier vind je alle info terug over deze robotstofzuiger.

Je vriend(in) die ook deelgenomen heeft met dezelfde winnende code, krijgt ook een robotstofzuiger. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Een gastronomisch verwenweekend: 2 + 2*

shoppen
Jullie logeren in een chic hotel in België, er is een gastronomisch diner voorzien en een verwenarrangement. Ook hier geld de 2 + 2* regel. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook met 2 personen mee op weekend. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Steelstofzuigers Rowenta 1+1*

Steelstofzuiger Rowenta
De X-Force Flex 14.60 draadloze steelstofzuiger van Rowenta levert buitengewone prestaties en de beste X-Perience in zijn categorie. Rowenta plaatst haar laatste technologische nieuwtjes voorop en biedt u de allerbeste prestaties aan met deze steelstofzuiger, inclusief DigitalForce motorzuigkracht van wel 200 Air Watt en een krachtige batterij van 32,4V die tot 1h10min meegaat bij gebruik als handstofzuiger in de krachtige Eco-stand. Beleef een unieke Xperience dankzij de innovatieve combinatie van geavanceerde technologie: Flexibele buis, digitaal bedieningspaneel, krachtige zuigmond met ledverlichting en nog zoveel meer. De meest geavanceerde technologie voor een efficiënte en snelle schoonmaak! Wil je graag meer weten over deze prijs? Hier vind je alle info terug over deze steelstofzuiger.

Je vriend(in) die ook deelgenomen heeft met dezelfde winnende code, krijgt ook een Steelstofzuiger. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

VIP-diner en Miss België verkiezing 2 + 2*

VIP diner
Beleef het gala-gebeuren van op de eerste rij op 11 februari 2023 in de Proximus Theater in Plopsaland De Panne! Eerst mag je genieten van een VIP-diner en dan kunnen jullie live de verkiezing Miss België meemaken. Tijdens en na de show is er gratis drank. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook met 2 personen mee naar de verkiezing. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Cavalluna, Passion for horses show 2+2*


Win 2 tickets naar Cavalluna op 26 maart 2023 in het Sportpaleis van Antwerpen, de meest impressionante en hoogstaande paardenshow in Europa. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook meegaan. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Anna 1909, 2 cadeaubonnen van ieder €125, 1+1*


Maak kans op 2 cadeaubonnen van ieder € 125 bij Anna, een damesboetiek met persoonlijke service. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook meegaan. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Citytrip Parijs 2 + 2*

Parijs
Je wint een weekendje naar Parijs voor 2 personen. Deze citrytrip wordt georganiseerd door Carolus reizen, klik hier voor meer info over deze Citytrip via d. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook met 2 personen op citytrip naar Parijs. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Camille, SOS Tour 2+2*


Camille Dhont geeft een spetterende show op 13 mei 2023 in de Trixxo Theater Hasselt en jij kan erbij zijn. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook meegaan. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

The Johnny Cash Roadshow, 2+2*


Win 2 tickets naar de The Johnny Cash Roadshow op 7 oktober 2023 in de Stadsschouwburg Antwerpen. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook meegaan. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Crystal, Cirque de Soleil 2+2*


Win 2 tickets naar Crystal, het allereerste ijsspektakel van Cirque du Soleil, dit event gaat door op 18 februari 2023 in het Sportpaleis van Antwerpen. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook meegaan. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Circuitdoop met race-porsche

Circuitdoop Porsche
Je wint een circuitdoop voor 1 persoon op het circuit van Zolder met een prachtige race-Porsche 992 cup. Onze piloot Jurgen Van Hover gaat samen met je een toptijd neerzetten. Deze prijs zorgt voor de nodige adrenaline. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook mee een circuitdoop doen. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Disney On Ice, Dream Big 2+2*


Win 2 tickets naar Disney On Ice op 22 februari 2023 in de Lotto arena, Dream Big ijsspektakel vol met personages uitgebeeld door professionele kunstschaatsers om de films van Walt Disney nog magischer te maken dan ooit tevoren. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook meegaan. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Naar een wedstrijd v/d Rode Duivels 2 + 2*

Parijs
Altijd al een match van de Rode Duivels willen beleven? Dit is de moment om het gratis te kunnen beleven. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook met 2 personen naar de Rode Duivels. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Als VIP naar een wedstrijd van de Red Flames 2 + 2*


Ben je supporter van de Red Flames? Win VIP tickets en kijk de match in stijl! Eerst gaan we lekker eten om de wedstrijd daarna te bekijken vanaf de eerste rij. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook met 2 personen naar de Red Flames gaan kijken. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Wielerwedstrijd Ronde van Limburg 1+1*


Win een ticket voor dit iconisch evenement. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook mee naar de Ronde van Limburg. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Veldrijden, Cross in Overijse 1+1*

Parijs
Als VIP naar de cross in Overijse het kan met de actie van Handelsgids. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook mee naar de cross in Overijse. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Ballonvaart 1+1*


Een cadeaubon voor eens van de grond af te gaan krijg je niet alle dagen. Yves Lannoy Ballooning uit Meerhout zorgt ervoor met zijn luchtbalon. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan krijgt hij of zij ook een cadeaubon voor een ballonvlucht te maken. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Optreden van Bryan Adams Tribute 2 + 2*


Bryan Adams treed in 2023 op in het Kursaal van Oostende op 25 maart 2023 mijn zijn show Tribute. Jij kan er bijzijn. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook naar de show van Bryan Adams gaan. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Night of the Proms 2 + 2*


Een avond vol muziekspektakel! The Proms zijn iconisch in België en je kan erbij zijn. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook meegaan. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

BBQ met 4 vrienden 4+4*


Je wint een BBQ menu van Groenhuis uit Heist-op-den-Berg. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan krijgen jullie samen BBQ eten voor 8 personen. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Escape room 4+4*


Kan jij op tijd ontsnappen uit de kamer? Test het samen met 3 vrienden. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan kan deze ook samen met 3 vrienden een escape room gaan doen. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Een luxe diner 2 + 2*


Heerlijk gaan dineren met zijn tweetjes bij 't Pomptje uit Oostende. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan krijgt hij of zij ook diner voor 2. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Een luxe diner 2+2*


Heerlijk gaan dineren met zijn tweetjes bij 't Gouden Mandeken uit Diksmuide. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan krijgt hij of zij ook diner voor 2. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Kaas- of vleesfondue menu 1+1*


Je kan gaan fonduen bij Bärgli, het Zwitsers Eethuis uit Nijlen. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan krijgt hij of zij ook een fondue menu. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Cadeaubon restaurant 1+1*


Een cadeaubon voor te gaan tafelen of een zondagsbuffet te gaan doen bij Salons Acaciahof uit Overpelt. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan krijgt hij of zij ook een cadeaubon. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Cadeaubon restaurant 1+1*


Een cadeaubon voor te gaan tafelen bij Diplomat uit Oostende. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan krijgt hij of zij ook een cadeaubon. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Een champagne weekend 2+2*


Een weekendje weg met zijn tweetjes en heerlijke champagne proeven? Dat wil toch iedereen wel eens gedaan hebben. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan krijgt hij of zij ook een champagne weekend voor 2 personen. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

VIP Basket Oostende 1+1*


Altijd al eens als VIP naar een basketwedstrijd van Oostende willen gaan? Dan is dit de kans waarop je gewacht hebt. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook meegaan Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

VIP volleybal Maaseik 1+1*


Altijd al eens als VIP naar een volleybalwedstrijd van Maaseik willen gaan? Dan is dit de kans waarop je gewacht hebt. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook meegaan Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

VIP Jumping Mechelen 1+1*


Je gaat als VIP naar de jumping in Mechelen. Doe mee met de eindejaarsactie en win. Heeft je vriend(in) of familielid ook meegedaan met dezelfde winnende code als jij? Dan mag hij of zij ook meegaan. Plus je ontvangt verschillende kortings- en cadeaubonnen van handelaars uit de streek. Verder ontvang je nog Lucky cadeaubonnen die je kan gebruiken bij honderden handelaars in heel Vlaanderen.

VIP Prijs

Bezoek Brouwerij Wilderen voor 4 personen + cadeaubonnen

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
- Begeleide rondleiding in de Brouwerij voor 4 personen incl. gratis consumptie
- €25 Cadeaubon Tefal online te gebruiken
- €25 Cadeaubon Moulinex online te gebruiken
- €50 Cadeaubon Rowenta online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Scherpenheuvel-Zichem

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
- €100 Cadeaubon bij Vitacuzzi in Herent
- €25 Cadeaubon bij de Broodgallerij uit Scherpenheuvel-Zichem

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 2, regio: Scherpenheuvel-Zichem

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
- €25 Cadeaubon bij de Broodgallerij uit Scherpenheuvel-Zichem
- €25 Cadeaubon Tefal online te gebruiken
- €25 Cadeaubon Moulinex online te gebruiken
- €50 Cadeaubon Rowenta online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 3, regio: Scherpenheuvel-Zichem

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
- €60 Cadeaubon bij Vitacuzzi in Herent
- €50 Cadeaubon bij de Broodgallerij uit Scherpenheuvel-Zichem
- €10 Cadeaubon bij ’t Tussendoortje uit Scherpenheuvel-Zichem

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Nieuwpoort  + Middelkerke

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        1 Gratis koffie of Thee bij Brood & Banket Verman uit Middelkerke
-        €5 Cadeaubon De Vishoek uit Middelkerke
-        €15 Cadeaubon De Kottens uit Middelkerke
-        Gratis Koffie bij Tearoom Riviera uit Middelkerke
-        4 Weken gratis Dag allemaal bij Dagbladhandel Verbo uit Middelkerke
-        €25 Cadeaubon Mokkaffee uit Middelkerke
-        €25 Cadeaubon Tefal online te gebruiken
-        €25 Cadeaubon Moulinex online te gebruiken
-        €50 Cadeaubon Rowenta online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Tremelo

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        2x €20 Cadeaubon bij ZenTime uit Tremelo
-        €25 Cadeaubon Tefal online te gebruiken
-        €25 Cadeaubon Moulinex online te gebruiken
-        €50 Cadeaubon Rowenta online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 2, regio: Tremelo

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        2 X €25 Cadeaubon bij ZenTime uit Tremelo
-        €30 Cadeaubon GLAM 3120 uit  Tremelo
-        €50 Cadeaubon Rowenta online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 3, regio: Tremelo

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        2 X €25 Cadeaubon bij ZenTime uit Tremelo
-        2 X €10 Cadeaubon Parfumerie Prestige uit  Tremelo
-        €25 Cadeaubon Moulinex online te gebruiken
-        €50 Cadeaubon Rowenta online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 4, regio: Tremelo

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €25 Cadeaubon bij ZenTime uit Tremelo
-        2 X €30 Cadeaubon Parfumerie Prestige uit  Tremelo
-        €10 Cadeaubon GLAM 3120 uit Tremelo

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 5, regio: Tremelo

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        2 X €25 Cadeaubon bij ZenTime uit Tremelo
-        2 X €30 Cadeaubon Parfumerie Prestige uit  Tremelo
-        €30 Cadeaubon GLAM 3120 uit Tremelo

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 6, regio: Tremelo

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €100 Cadeaubon Parfumerie Prestige uit  Tremelo
-        €20 Cadeaubon bij ZenTime uit Tremelo
-        €10 Cadeaubon GLAM 3120 uit Tremelo

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 6, regio: Tremelo

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €125 Cadeaubon Parfumerie Prestige uit  Tremelo
-        €25 Cadeaubon bij ZenTime uit Tremelo
-        €10 Cadeaubon GLAM 3120 uit Tremelo

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Diksmuide + Koksijde

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €25 Cadeaubon Bjoetiek uit Diksmuide
-        1 kg gratis gehakt bij Woumense Vleeshoeve uit Diksmuide
-        €20 Cadeaubon ’t Gouden Mandeken uit Diksmuide
-        2 Gratis Garnaalkroketten bij La Mouscronnoise uit Koksijde
-        €25 Cadeaubon bij Bloemen Fran uit Koksijde
-        €15 Cadeaubon bij Nieuwkuis Caro uit  Veurne

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 2, regio: Diksmuide

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €25 Cadeaubon bij Bjoetiek uit Diksmuide
-        1 kg gratis gehakt bij Woumense Vleeshoeve uit Diksmuide
-        €20 Cadeaubon bij ’t Gouden Mandeken uit Diksmuide
-        €25 Cadeaubon Tefal online te gebruiken
-        €25 Cadeaubon Moulinex online te gebruiken
-        €50 Cadeaubon Rowenta online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Nevele + Wetteren + Destelbergen

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €30 Cadeaubon bij Wendy’s Partyshop uit Nevele
-        €20 Cadeaubon bij Lingerie Fee uit Destelbergen
-        €25 Cadeaubon bij Le Gout Soirée uit Wetteren
-        €25 Cadeaubon Tefal online te gebruiken
-        €25 Cadeaubon Moulinex online te gebruiken
-        €50 Cadeaubon Rowenta online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Maldegem + Eeklo

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €60 Cadeaubon bij La Dolce Vita uit Maldegem
-        €25 Cadeaubon bij Pralifino uit Eeklo
-        3 Gratis Pistolets & Sandwiches bij Bakker Chris uit Maldegem
-        €50 Cadeaubon bij Garrosserie Bruno Ryckaert uit Maldegem

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 2, regio: Maldegem + Eeklo

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €30 Cadeaubon bij La Dolce Vita uit Maldegem
-        €25 Cadeaubon bij Pralifino uit Eeklo
-        3 Gratis Pistolets & Sandwiches bij Bakker Chris uit Maldegem
-        €50 Cadeaubon bij Garrosserie Bruno Ryckaert ui Maldegem

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 3, regio: Maldegem + Eeklo

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €50 Cadeaubon bij La Dolce Vita uit Maldegem
-        €25 Cadeaubon bij Pralifino uit Eeklo
-        3 Gratis Pistolets & Sandwiches bij Bakker Chris uit Maldegem
-        €50 Cadeaubon bij Garrosserie Bruno Ryckaert ui Maldegem

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Zandhoven

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €30 of €20 Cadeaubon bij Kapsalon Hair & Nails Cynthia uit Zandhoven
-        €25 Cadeaubon Tefal online te gebruiken
-        €25 Cadeaubon Moulinex online te gebruiken
-        €50 Cadeaubon Rowenta online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Izegem

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €25 Cadeaubon bij Lilly’s Fashion uit Izegem
-        €25 Cadeaubon Tefal online te gebruiken
-        €25 Cadeaubon Moulinex online te gebruiken
-        €50 Cadeaubon Rowenta online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 2, regio: Izegem

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €100 Cadeaubon bij Lilly’s Fashion uit Izegem

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Oudenaarde

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €25 Cadeaubon bij Beauty & Fashion uit Oudenaarde
-        €25 Cadeaubon Tefal online te gebruiken
-        €25 Cadeaubon Moulinex online te gebruiken
-        €50 Cadeaubon Rowenta online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Zottegem

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €25 Cadeaubon bij ReuzeSpelPlezier uit Zottegem
-        €25 Cadeaubon Tefal online te gebruiken
-        €25 Cadeaubon Moulinex online te gebruiken
-        €50 Cadeaubon Rowenta online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Roeselare

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €25 Cadeaubon bij 2Wielershop uit  uit Roeselare
-        €50 Cadeaubon Gauwy Slaapcomfort uit Staden
-        €25 Cadeaubon Tefal online te gebruiken
-        €50 Cadeaubon Rowenta online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Herentals

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €30 Cadeaubon bij Hocus Pocus baby en kinderkleding uit Herentals
-        €25 Cadeaubon Tefal online te gebruiken
-        €25 Cadeaubon Moulinex online te gebruiken
-        €50 Cadeaubon Rowenta online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 2, regio: Herentals

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €20 Cadeaubon bij Hocus Pocus baby en kinderkleding uit Herentals
-        €10 Cadeaubon bij Lingerie Demolder uit Herentals
-        €10 Cadeaubon bij Frituur Nodderweik uit Herentals
-        €30 Cadeaubon bij BoozePlace uit Lier
-        €50 Cadeaubon Rowenta online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Lummen

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        5 Gratis broden bij Bakkerij Coenen uit Lummen
-        €25 Cadeaubon Tefal online te gebruiken
-        €25 Cadeaubon Moulinex online te gebruiken
-        €50 Cadeaubon Rowenta online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Bekkevoort

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €50 Cadeaubon bij Como-Optic uit Bekkevoort
-        €10 Cadeaubon bij Buvens Wild & Gevogelte uit Bekkevoort
-        Gratis kebab + drankje bij Orient uit Diest
-        Gratis Dame Blache bij Ijsmanneke van Binkom uit Lubbeek
-        €25 Cadeaubon bij Nicky’s uit Diest
-        €20 Cadeaubon bij Baumans Elektro uit Tielt-Winge

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Lier

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        2 X €30 Cadeaubon bij Drankenpaleis uit Lier
-        €10 Cadeaubon bij Schoenhandel Passo uit Nijlen
-        €25 Cadeaubon Moulinex online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Kasterlee

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €50 Cadeaubon bij Mode Celine uit Kasterlee
-        €25 Cadeaubon Tefal online te gebruiken
-        €25 Cadeaubon Moulinex online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 2, regio: Kasterlee

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €50 Cadeaubon bij Yale Fashion uit Kasterlee
-        €25 Cadeaubon Tefal online te gebruiken
-        €25 Cadeaubon Moulinex online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 3, regio: Kasterlee

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €50 Cadeaubon bij Sinjeur by Jona uit Kasterlee
-        €50 Cadeaubon Rowenta online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Londerzeel

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €125 Cadeaubon bij Anna 1909 boetiek uit Londerzeel

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Sint-Gilis-Waas

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €55 Cadeaubon bij Kapsalon NewLine uit Sint-Gilis-Waas
-        €30 Cadeaubon bij Fotograaf Kaatigo uit Puurs Sint Amand
-        €50 Cadeaubon Rowenta online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Aarschot

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €50 Cadeaubon bij Buurman uit Aarschot
-        €30 Cadeaubon bij ’t Posthuys uit Aarschot
-        €10 Cadeaubon bij R&B Vintage Clothing uit Aarschot
-        €30 Cadeaubon bij Party Crew uit Rotselaar

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 2, regio: Aarschot

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €30 Cadeaubon bij Buurman uit Aarschot
-        €30 Cadeaubon bij ’t Posthuys uit Aarschot
-        €30 Cadeaubon bij Party Crew uit Rotselaar
-        €30 Cadeaubon bij Schoonheidsinstituut Beauty Dream uit Herselt

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 3, regio: Aarschot

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €30 Cadeaubon bij ’t Posthuys uit Aarschot
-        €30 Cadeaubon bij Schoonheidsinstituut Beauty Dream uit Herselt
-        €50 Cadeaubon bij Johan Machien uit Begijnendijk

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 4, regio: Aarschot

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €30 Cadeaubon bij ’t Posthuys uit Aarschot
-        €30 Cadeaubon bij Schoonheidsinstituut Beauty Dream uit Herselt
-        €50 Cadeaubon Rowenta online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 5, regio: Aarschot

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €50 Cadeaubon bij Buurman uit Aarschot
-        €30 Cadeaubon bij ’t Posthuys uit Aarschot
-        €30 Cadeaubon bij Party Crew uit Rotselaar
-        €20 Cadeaubon bij Traiteur Delhu uit Begijnendijk

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 6, regio: Aarschot

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €30 Cadeaubon bij Buurman uit Aarschot
-        €30 Cadeaubon bij ’t Posthuys uit Aarschot
-        €30 Cadeaubon bij Party Crew uit Rotselaar
-        €30 Cadeaubon bij Traiteur Delhu uit Begijnendijk

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 7, regio: Aarschot

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €30 Cadeaubon bij Buurman uit Aarschot
-        €30 Cadeaubon bij ’t Posthuys uit Aarschot
-        €30 Cadeaubon bij Party Crew uit Rotselaar
-        €20 Cadeaubon bij Traiteur Delhu uit Begijnendijk

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Hulshout + Aarschot

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €30 Cadeaubon bij Het Kelderke uit Hulshout
-        €30 Cadeaubon bij ’t Posthuys uit Aarschot

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Herselt + Aarschot

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €100 Cadeaubon bij Schoonheidsinstituut Beauty Dream uit Herselt
-        €30 Cadeaubon bij ’t Posthuys uit Aarschot

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 2, regio: Hulshout + Tremelo + Aarschot

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €30 Cadeaubon bij Het Kelderke uit Hulshout
-        €30 Cadeaubon bij ’t Posthuys uit Aarschot
-        €25 Cadeaubon bij ZenTime uit Tremelo

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Aarschot + Tremelo

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €60 Cadeaubon bij ’t Posthuys uit Aarschot
-        2 X €15 Cadeaubon bij ZenTime uit Tremelo
-        €50 Cadeaubon Rowenta online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 2, regio: Aarschot + Tremelo

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €30 Cadeaubon bij ’t Posthuys uit Aarschot
-        2 X €15 Cadeaubon bij ZenTime uit Tremelo
-        €60 Cadeaubon Vitacuzzi uit  Herent

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Geel

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €125 Cadeaubon bij Boke Lunchroom uit Geel

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 2, regio: Geel

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €10 Cadeaubon bij Lornoy Sport uit Geel
-        €25 Cadeaubon bij Het Oude pad uit Olen
-        €20 Cadeaubon bij Beauty Ritual uit Geel
-        €30 Cadeaubon bij Schoonheidsspecialiste Nancy uit Westerlo
-        €25 Cadeaubon Tefal online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 3, regio: Geel

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €10 Cadeaubon bij Lornoy Sport uit Geel
-        €25 Cadeaubon bij Het Oude pad uit Olen
-        €20 Cadeaubon bij Beauty Ritual uit Geel
-        €30 Cadeaubon bij Schoonheidsspecialiste Nancy uit Westerlo
-        €35 Cadeaubon Voor rug en nekmassage bij Pranawell uit Westerlo

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Geel  Mol

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €50 bij restaurant La Cuenta uit Mol
-        €25 Cadeaubon Moulinex online te gebruiken
-        €50 Cadeaubon Rowenta online te gebruiken

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Tienen + Bekkevoort

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €50 Cadeaubon bij  Restaurant De Refugie uit Tienen
-        €50 Cadeaubon bij Como-Optic uit Bekkevoort

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Diest

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €30 Cadeaubon bij de Broodgallerij uit Scherpenheuvel-Zichem
-        €50 Cadeaubon Rowenta online te gebruiken
-        €25 Cadeaubon bij Nicky’s Catwalk uit Diest
-        Gratis drank of snack bij uw friet bij Frituur the Jungle uit Diest
-        Gratis Kebab + drankje bij Orient uit Diest

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Oostende

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €30 Cadeaubon bij de Stephs Hairstudio uit Oostende
-        €50 Cadeaubon bij La Forma uit Oostende
-        €25 Cadeaubon bij Diplomat uit Oostende
-        €20 Cadeaubon bij Kapsalon Sandra’s Hairline uit Oostende

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Middelkerke Oostend

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €5 Cadeaubon De Vishoek uit Middelkerke
-        €15 Cadeaubon De Kottens uit Middelkerke
-        Gratis Koffie bij Tearoom Riviera uit Middelkerke
-        4 Weken gratis Dag allemaal bij Dagbladhandel Verbo uit Middelkerke
-        1 Gratis koffie of Thee bij Brood & Banket Verman uit Middelkerke
-        €25 Cadeaubon Mokkaffee uit Middelkerke
-        €25 Cadeaubon bij Diplomat uit Oostende
-        €20 Cadeaubon bij Fotografie Declerck Mario uit Oostende
-        €20 Cadeaubon bij Kapsalon Sandra’s Hairline uit Oostende

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 2, regio: Middelkerke Oostende

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        1 Gratis koffie of Thee bij Brood & Banket Verman uit Middelkerke
-        €5 Cadeaubon De Vishoek uit Middelkerke
-        €15 Cadeaubon De Kottens uit Middelkerke
-        Gratis Koffie bij Tearoom Riviera uit Middelkerke
-        4 Weken gratis Dag allemaal bij Dagbladhandel Verbo uit Middelkerke
-        €25 Cadeaubon Mokkaffee uit Middelkerke
-        €25 Cadeaubon bij Diplomat uit Oostende
-        €30 Cadeaubon bij Fotografie Declerck Mario uit Oostende
-        €20 Cadeaubon bij Kapsalon Sandra’s Hairline uit Oostende

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 3, regio: Middelkerke Oostende

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        1 Gratis koffie of Thee bij Brood & Banket Verman uit Middelkerke
-        €5 Cadeaubon De Vishoek uit Middelkerke
-        €15 Cadeaubon De Kottens uit Middelkerke
-        Gratis Koffie bij Tearoom Riviera uit Middelkerke
-        4 Weken gratis Dag allemaal bij Dagbladhandel Verbo uit Middelkerke
-        €25 Cadeaubon Mokkaffee uit Middelkerke
-        €25 Cadeaubon bij Diplomat uit Oostende
-        €20 Cadeaubon bij Kapsalon Sandra’s Hairline uit Oostende
-        €30 Cadeaubon bij de Stephs Hairstudio uit Oostende

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Rums

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €100 Cadeaubon bij Regali Per Tutti uit Rumst
-        €20 Cadeaubon bij Drankenpaleis uit Lier of €20 Cadeaubon bij Parade uit Lier

Vip Prijs

Cadeaubonnen pakket 1, regio: Heist-op-den-Berg

Deze prijs bestaat uit volgende bonnen:
-        €10 Cadeaubon bij Brood en Banket B&C uit Heist-op-den-Berg
-        €30 Cadeaubon bij Booze Place uit Heist-op-den-Berg
-        2 x €10 Cadeaubon bij Bizzar uit Heist-op-den-Berg
-        €10 Cadeaubon Boke uit Heist-op-den-Berg
-        €25 Cadeaubon Tefal online te gebruiken
-        €25 Cadeaubon Moulinex online te gebruiken

VIP Prijs

Dagje Shoppen in Diest 2 + 2*

kleding
Zondag 18 juni begint voor de winnaars met een lekker ontbijt. Daarna krijg je een goodiebag met staaltjes en verschillende korting- en cadeaubonnen van handelaars uit Diest. SPECIALE DAG: dat weekend is er veel te doen want het is dat weekend SUPERMERCADO. Tegen de avond verwachten we jullie terug voor het avondeten. Er zullen heel wat activiteiten zijn en ook kinderen zijn welkom.

PLUS: €50 tot €100 aan kortingsbonnen.

VIP Prijs

Dagje shoppen Middelkerke met Tien om te zien

dagje shoppen
Beleef een opname van tien om te zien vanaf de eerste rij op maandag 7 augustus 2023. Je start de dag met een lekker ontbijt in Middelkerke. Daarna krijg je een goodiebag met staaltjes en verschillende korting- en cadeaubonnen van handelaars uit Middelkerke. Door de dag shop je er op los of ga je uitwaaien aan het strand. 's Avonds kan je naar een opname van Tien om te zien gaan kijken. Dat noemen we een dagje shoppen met een hele hoge fun factor.

Cadeau- kortingsbonnen

Kortingsbonnen voor min. €50 voordeel

kortingsbonnen
Vanaf de 250ste tot 10.000ste plaats krijgt elke winnaar kortingsbonnen. Het aantal en het totale bedrag schommelt van streek tot streek.


Hieronder vindt u een hele lijst van kortings- en cadeaubonnen.

300X aangeboden door

Slagerij Lodts
Wolfsdonk Dorp 12, 3200 Aarschot
Open website
250X aangeboden door

BartBikes
Statiestraat 71, 8570 Anzegem
Open website
300X aangeboden door

Optiek Minten
Generaal De Wittestraat 14, 3545 Halen
Open website
500X aangeboden door

Naaiatelier Renata
Merodestraat 17, 9120 Beveren
Open website
1000X aangeboden door

Namasté
Jef Van Hoofstraat 2, 9120 Beveren
Open website
500X aangeboden door

Athlon Center
Theodoor Vermijlenstraat 140, 9200 Dendermonde
Open website
250X aangeboden door

t Gouden Mandeken
Grote Markt 7, 8600 Diksmuide
Open website
200X aangeboden door

Beauty Ritual
Zwaluwenstraat 13, 2440 Geel
Open website
200X aangeboden door

Beauty Ritual
Zwaluwenstraat 13, 2440 Geel
Open website
200X aangeboden door

Beauty Ritual
Zwaluwenstraat 13, 2440 Geel
Open website
250X aangeboden door

Mulke Hoeve-ijs (t')
Molendijk 45, 3930 Hamont-Achel
Open website
300X aangeboden door

Hilde's Party Service
Bevrijdingsstraat 7, 3930 Hamont-Achel
Open website
1000X aangeboden door

Djeans
Postweg 2, 2220 Heist-op-den-Berg
Open website
1000X aangeboden door

Carpevino
Sint-Livinusstraat 5, 8900 Ieper
Open website
600X aangeboden door

Au Printemps
Zeelaan 186, 8670 Koksijde
Open website
250X aangeboden door

Hairstyle Patricia
Dorpsstraat 104, 3070 Kortenberg
Open website
900X aangeboden door

Hairstyle Nathalie
Racingstraat 21, 9160 Lokeren
Open website
250X aangeboden door

Fietsen Koda
Kreupelstraat 8, 9870 Zulte
Open website
600X aangeboden door

H & O
Leuvensesteenweg 44, 3390 Tielt-Winge
Open website
600X aangeboden door

Kapsalon Betty
Leuvensesteenweg 361, 3370 Boutersem
Open website
250X aangeboden door

Drukkerij Den Heerd
Blankenbergse Steenweg 232, 8000 Brugge
Open website
1000X aangeboden door

Optiek Rodenbach-Balduck
Grote Markt 5, 8630 Veurne
Open website
500X aangeboden door

Como-Optic
Staatsbaan 195, 3460 Bekkevoort
Open website
250X aangeboden door

Schoonheidsinstituut Rita
Sint-Jorislaan 133, 3540 Herk-de-Stad
Open website
250X aangeboden door

Toermalijn
Bloklaan 8, 1730 Asse
Open website
250X aangeboden door

Kapsalon Ann
\'s Gravenstraat 53, 9810 Nazareth
Open website
500X aangeboden door

Pauwels Orthopedie
Diestsesteenweg 133, 3010 Kessel-Lo
Open website
300X aangeboden door

Ijsmanneke Van Binkom
Binkomstraat 137, 3210 Lubbeek
Open website
250X aangeboden door

Bloemen Valkenborghs
Ringlaan 81, 2400 Mol
Open website
250X aangeboden door

Nautilus
Koninklijke Baan 230, 8670 Koksijde
Open website
100X aangeboden door

Cocoon Bloemsierkunst
Dorpsplaats 24, 2390 Malle
Open website
250X aangeboden door

EMFitness - energy & mind
Hoogstraatsebaan 21, 2390 Malle
Open website
300X aangeboden door

WMX-Shop
Olenseweg 55, 2260 Westerlo
Open website
300X aangeboden door

Bess
Th. De Beckerstraat 24/6, 3200 Aarschot
Open website
300X aangeboden door

Kapsalon Annick
Rogierlaan 34, 8400 Oostende
Open website
300X aangeboden door

Baumans Electro
Leuvensesteenweg 173, 3390 Tielt-Winge
Open website
500X aangeboden door

Sprankelien
Leuvensestraat 5, 3200 Aarschot
Open website
300X aangeboden door

Deca Kleding nv
Th. De Beckerstraat 23, 3200 Aarschot
Open website
250X aangeboden door

Hair & Nails Cynthia
Herentalsebaan 114, 2240 Zandhoven
Open website
250X aangeboden door

Houthandel Van Den Heurck
Beemdenstraat 5, 2520 Ranst
Open website
1000X aangeboden door

Bike-tuning
Molenstraat 30, 9900 Eeklo
Open website
300X aangeboden door

Esthetiek An
Leffingestraat 68, 8400 Oostende
Open website
300X aangeboden door

Wijnhandel Scheveneels
Rhodestraat 7, 3200 Aarschot
Open website
250X aangeboden door

Boetiek Marleen
Zuidlaan 24, 9630 Zwalm
Open website
1000X aangeboden door

Lingerie Stefanie
Lessensestraat 40, 9500 Geraardsbergen
Open website
1000X aangeboden door

Pompoentje
Dorpsstraat 42, 9080 Lochristi
Open website
1000X aangeboden door

Svelta bv
Oudenaardsestraat 45, 9500 Geraardsbergen
Open website
1000X aangeboden door

BSD Sport en Spel
Steenweg op Hoogstraten 72, 2330 Merksplas
Open website
500X aangeboden door

Delicatessen Chris
Rechtestraat 7, 2500 Lier
Open website
300X aangeboden door

Crea@Freja
Paddenhoek 1A, 2440 Geel
Open website
600X aangeboden door

Van Bogaert Trucks & Trailers
Nieuwlandstraat 18 B, 9120 Beveren
Open website
300X aangeboden door

De Mulder 'voor dier en tuin'
Velveken 3, 2440 Geel
Open website
250X aangeboden door

Finesse schoonheidssalon
Grote Baan 130, 2235 Hulshout
Open website
500X aangeboden door

Tuincentrum Vandeputte
Karreweg 107, 9770 Kruishoutem
Open website
250X aangeboden door

Dierenarts Ann Laes
Tervuursesteenweg 203, 3000 Leuven
Open website
300X aangeboden door

Den Bompa - Tearoom
Antwerpsestraat 136, 2500 Lier
Open website
300X aangeboden door

Sandra’s voetverzorging
Ter Zwaanhoek 85, 8400 Oostende
Open website
300X aangeboden door

Kapsalon Isabelle
August Nihoulstraat 83, 3270 Scherpenheuvel-Zichem
Open website
250X aangeboden door

Bloemen Flora
Stapelstraat 58, 3800 Sint-Truiden
Open website
250X aangeboden door

1 2 Jump & Party / Zot van Zuut.
Bogaardenstraat 2c, 2220 Heist-op-den-Berg
Open website
300X aangeboden door

Plantencentrum De Groene
Nieuwrodese Steenweg 101, 3200 Aarschot
Open website
250X aangeboden door

Cockx
Tildonksesteenweg 75, 3020 Herent
Open website
250X aangeboden door

La forma
Torhoutsesteenweg 441, 8400 Oostende
Open website
250X aangeboden door

M-velo
Evert Larockstraat 5, 1880 Kapelle-op-den-bos
Open website
300X aangeboden door

Buisgro bv
Kriktestraat 9, 9160 Lokeren
Open website
300X aangeboden door

Drinkcenter Baets
Slijkstraat 12, 3210 Lubbeek
Open website
250X aangeboden door

Natuurthoekje Bertem
Dorpstraat 170, 3060 Bertem
Open website
600X aangeboden door

Traiteur Eet-Plezier
Sportpleinstraat 23, 9120 Beveren
Open website
250X aangeboden door

Green Market
Zandstraat 69, 2200 Herentals
Open website
300X aangeboden door

R&B Vintage Clothing
Theo De Beckerstraat 46, 3200 Aarschot
Open website
300X aangeboden door

Lornoy Sport
Herentalseweg 54, 2440 Geel
Open website
200X aangeboden door

Kapster Heidi
Brouwerijstraat 20, 2235 Hulshout
Open website
250X aangeboden door

Schoenen Crispina
Drapstraat 37, 9810 Nazareth
Open website
300X aangeboden door

Apotheek Schuttershof
Lobbensestraat 313, 3270 Scherpenheuvel-Zichem
Open website
1000X aangeboden door

ID Interieur & Decoratie
Dreef 84, 9930 Zomergem
Open website
250X aangeboden door

Fietsen André Van de Sype
Stationsstraat 175, 9450 Haaltert
Open website
300X aangeboden door

La Mouscronnoise
Zeelaan 257, 8670 Koksijde
Open website
300X aangeboden door

De Mottebal Drogisterij
Bogaardenstraat 20, 3200 Aarschot
Open website
500X aangeboden door

Wendy's Partyshop
Graaf van Hoornestraat 11, 9850 Nevele
Open website
300X aangeboden door

Horta Verstreken
Diestsesteenweg 636, 3200 Aarschot
Open website
300X aangeboden door

Attractieverhuur De Cock
Teunenpad 1, 2250 Olen
Open website
300X aangeboden door

Diplomat
Albert I Promenade 47, 8400 Oostende
Open website
300X aangeboden door

Poweron
Lanciersstraat 7, 3545 Halen
Open website
500X aangeboden door

BrilLier
Antwerpsestraat 1, 2500 Lier
Open website
500X aangeboden door

Bries Elektro NV
Provinciebaan 138, 3110 Rotselaar
Open website
200X aangeboden door

Patris
Turnhoutsebaan 233, 3290 Diest
Open website
250X aangeboden door

Parfumerie De Piramide
Koningin Astridlaan 48, 9230 Wetteren
Open website
250X aangeboden door

De Roskam Van den Abbeele nv
Molenstraat 10, 9160 Lokeren
Open website
300X aangeboden door

Instituut Betty
Kapitein Modest Cuypersstraat 65, 3270 Scherpenheuvel-Zichem
Open website
500X aangeboden door

Atelier Flexje
Vossekotstraat 91, 3270 Scherpenheuvel-Zichem
Open website
500X aangeboden door

Le Gout Soirée Wijnbar Paella Restaurant
Noordlaan 72, 9230 Wetteren
Open website
300X aangeboden door

Meubelen Plu
Wolfsdonksteenweg 10, 3200 Aarschot
Open website
250X aangeboden door

La Dolce Vita
Marktstraat 1, 9990 Maldegem
Open website
250X aangeboden door

De Zaeger Shoe
Brusselstraat 248, 1700 Dilbeek
Open website
300X aangeboden door

Duimelot
Leuvensestraat 50, 3300 Tienen
Open website
250X aangeboden door

Lavida Fashion
Grote Markt 13, 3300 Tienen
Open website
250X aangeboden door

Het Stoffenhoekje
Corneel Vissenaekensplein 12, 3130 Begijnendijk
Open website
250X aangeboden door

Kapsalon Asselberghs
Karel Van Doorslaerlaan 67, 2880 Bornem
Open website
500X aangeboden door

t Meulenhof
Leimolenstraat 10, 8600 Diksmuide
Open website
250X aangeboden door

Gustoso
Woumenweg 278, 8600 Diksmuide
Open website
1000X aangeboden door

Fietsen Aelbrecht
Stokstraat 11, 8650 Houthulst
Open website
1000X aangeboden door

RDMedical
Ypermanstraat 15, 8900 Ieper
Open website
500X aangeboden door

Bloemenland
Grote Steenweg 10, 2430 Laakdal
Open website
250X aangeboden door

De Vishoek
Kerkstraat 20, 8430 Middelkerke
Open website
300X aangeboden door

Baby-speciaalzaak Dejonckheere
Kerkstraat 28, 8400 Oostende
Open website
250X aangeboden door

Kapsalon Ma.te.ca
Vrijheidsstraat 14, 2280 Grobbendonk
Open website
500X aangeboden door

Beauty & Wellness La dolce Vita
Hogestraat 16a, 8820 Torhout
Open website
250X aangeboden door

Elmiki
Kruisstraat 22, 3120 Tremelo
Open website
250X aangeboden door

Marka bv
Puursesteenweg 394, 2880 Bornem
Open website
250X aangeboden door

Wilgenhof ('t)
Lozenweg 95, 3930 Hamont-Achel
Open website
300X aangeboden door

Dagbladhandel Bruurs
Albert Panisstraat 6, 9120 Beveren
Open website
250X aangeboden door

Vishandel Simonne
Van Maerlantstraat 26, 8370 Blankenberge
Open website
250X aangeboden door

Fietsherstelling Van de Weyer
Gooreind 57, 2440 Geel
Open website
250X aangeboden door

Slagerij Raf Boen
Boudewijnstraat 13, 2280 Grobbendonk
Open website
300X aangeboden door

Bierhandel Willems & Zoon
Leopoldstraat 26, 2280 Grobbendonk
Open website
250X aangeboden door

Lunch Express
Helenaveldstraat 41, 2550 Kontich
Open website
250X aangeboden door

t Naaiateljeeke
Blijstraat 1, 3470 Kortenaken
Open website
500X aangeboden door

Esthetiek Engels
Leuvensebaan 204 A, 2580 Putte
Open website
250X aangeboden door

De Kruidenfee
Markt 26, 2270 Herenthout
Open website
250X aangeboden door

Spar Jean-Libert Abrams
Sint-Jorislaan 186, 3540 Herk-de-Stad
Open website
1000X aangeboden door

DS Art Fotografie
Esplanade 2, 8900 Ieper
Open website
250X aangeboden door

Wendy's Shop
Kerkstraat 39, 2460 Kasterlee
Open website
250X aangeboden door

Yale Fashion
Roeperstraatje 1, 2460 Kasterlee
Open website
1000X aangeboden door

Bodice Lingerie
Leopold II Laan 35, 8670 Koksijde
Open website
250X aangeboden door

Sandra's Hairline - CS Magneetjuwelen
Nieuwpoortsesteenweg 558, 8400 Oostende
Open website
500X aangeboden door

Bongaerts Juwelier
Boomstraat 28, 2880 Bornem
Open website
250X aangeboden door

Leonidas
Sint-Jansplein 1, 2550 Kontich
Open website
1000X aangeboden door

Frann
Berlarij 14, 2500 Lier
Open website
250X aangeboden door

Hoeve-ijs 't Heuninghof
Honingstraat 14, 2250 Olen
Open website
250X aangeboden door

kdp Peeters
Grote Baan 406, 2235 Hulshout
Open website
500X aangeboden door

Pita Pizza Primo
Schrieksebaan 72, 3120 Tremelo
Open website
500X aangeboden door

Mode Celine
Melkstraat 4, 2460 Kasterlee
Open website
250X aangeboden door

Anka Office Planet
Jennekensstraat 82, 3150 Haacht
Open website
500X aangeboden door

Bloemen en Planten Ostyn
Werkenplein 33, 8610 Kortemark
Open website
350X aangeboden door

Natu-ral BV
Frijselstraat 40, 1910 Kampenhout
Open website
1000X aangeboden door

Optiek Baes
Koninklijke Baan 319, 8670 Koksijde
Open website
500X aangeboden door

Lily's Fashion
Gentsestraat 4, 8870 Izegem
Open website
300X aangeboden door

Schoenen Marijse
Sprinkelestraat 5, 3690 Zutendaal
Open website
250X aangeboden door

De Paepe Geert
Tieltsesteenweg 35, 9880 Aalter
Open website
250X aangeboden door

Oud Berthem
Dorpstraat 80, 3060 Bertem
Open website
250X aangeboden door

EM Fashion
Grote Markt 16, 2850 Boom
Open website
250X aangeboden door

Tompoes
Tolpoortstraat 147, 9800 Deinze
Open website
250X aangeboden door

Bell'Ami
Berkenstraat 16, 2220 Heist-op-den-Berg
Open website
250X aangeboden door

Frituur Nodderweik
Ring 10, 2200 Herentals
Open website
300X aangeboden door

Sinjeur by Jona
Turnhoutsebaan 9, 2460 Kasterlee
Open website
250X aangeboden door

RoZet
Mechelsesteenweg 66, 2550 Kontich
Open website
250X aangeboden door

Bakkerij Verman
Zeedijk 153, 8430 Middelkerke
Open website
250X aangeboden door

Beenhouwerij Luc
Mechelsesteenweg 185, 1930 Zaventem
Open website
250X aangeboden door

Ter Schoote
Eegene 105, 9200 Dendermonde
Open website
300X aangeboden door

Tri-Active
Torhoutsesteenweg 458, 8400 Oostende
Open website
300X aangeboden door

t Centrum
Grote Markt 33, 8630 Veurne
Open website
250X aangeboden door

Salon Sofie
Oude Baan 132, 3370 Boutersem
Open website
250X aangeboden door

t Keiems Vleespotje
Keiemdorpstraat 116, 8600 Diksmuide
Open website
300X aangeboden door

Boekhandel Malpertuis
Molenstraat 24, 3600 Genk
Open website
250X aangeboden door

Bloem & Pot
Hoofdstraat 10, 3940 Hechtel-Eksel
Open website
250X aangeboden door

Kapsalon Jenny
Diestsesteenweg 58, 3010 Kessel-Lo
Open website
250X aangeboden door

Diëtica
Leuvensestraat 120, 3300 Tienen
Open website
250X aangeboden door

DSM Decoratie
Zandvoordestraat 75, 9052 Zwijnaarde
Open website
600X aangeboden door

Bioshop Mordan
Torhoutsesteenweg 497, 8400 Oostende
Open website
200X aangeboden door

Patisserie Lieven
Kortrijksestraat 5, 8850 Ardooie
Open website
1000X aangeboden door

Pure Feeling
Schooldreef 46, 8730 Beernem
Open website
250X aangeboden door

N8 (nacht) - Uw Slaap, Onze Passie
Halensebaan 72, 3290 Diest
Open website
1000X aangeboden door

Woumense Vleeshoeve
Pollaertstraat 8, 8600 Diksmuide
Open website
1000X aangeboden door

Pescura
De Breyne Peellaertstraat 5, 8600 Diksmuide
Open website
250X aangeboden door

De Lapjesvrouw
Stationsstraat 49, 2910 Essen
Open website
300X aangeboden door

Schoonheidsinstituut Pastel
Boomkensstraat 39, 3500 Hasselt
Open website
500X aangeboden door

Sport- en eetcafé Hazebeek
Hazebeekstraat 11, 8670 Koksijde
Open website
1000X aangeboden door

Retouches en Raamdecoratie Bossaert Myriam
Groenestraat 5, 8920 Langemark-Poelkapelle
Open website
1000X aangeboden door

Carron Tuincenter
Sint-Jansstraat 126, 8840 Staden
Open website
500X aangeboden door

Pejati
Houwaartstraat 323, 3270 Scherpenheuvel-Zichem
Open website
250X aangeboden door

Decor Thijs
Posterijstraat 62, 8790 Waregem
Open website
1000X aangeboden door

Vromoto Nv
Kortrijkseweg 27, 8790 Waregem
Open website
250X aangeboden door

Hermelijn
Leuvensesteenweg 391, 3370 Boutersem
Open website
300X aangeboden door

Cachet
Schotelstraat 5, 3290 Diest
Open website
250X aangeboden door

Bloemen Florina
Houtlandstraat 22, 8600 Diksmuide
Open website
500X aangeboden door

Hip4Kids
Dutselstraat 27, 3220 Holsbeek
Open website
250X aangeboden door

Garage Mues
Leuvenselaan 517, 3300 Tienen
Open website
500X aangeboden door

Schoonheidsinstituut Sophie
Vlakke Velden 2a, 2270 Herenthout
Open website
500X aangeboden door

De Grashalm
Amersveldestraat 229, 8610 Kortemark
Open website
500X aangeboden door

China Wok
Groenstraat 41, 3980 Tessenderlo
Open website
500X aangeboden door

Edma-Gora
Heilig Hartlaan 32, 3980 Tessenderlo
Open website
250X aangeboden door

Jessica Baby-, Nacht- en Dameskleding
Sint-Jorisstraat 88, 8730 Beernem
Open website
250X aangeboden door

Brasserie Les Vedettes
De Smet de Naeyerlaan 2, 8370 Blankenberge
Open website
1000X aangeboden door

Hair Design Nouna
Kaaskerkestraat 31, 8600 Diksmuide
Open website
1000X aangeboden door

Namaco
Wagenmakerijstraat 22, 8600 Diksmuide
Open website
250X aangeboden door

Wijnhuys 't Kroontje
Keernestraat 107, 3540 Herk-de-Stad
Open website
300X aangeboden door

De Koffieboon
Europark 2041, 3530 Houthalen-Helchteren
Open website
1000X aangeboden door

Naaiboetiek Cony
Mangelaarstraat 50, 8920 Langemark-Poelkapelle
Open website
1000X aangeboden door

Kapsalon Sy-Belle
Statiestraat 4, 8920 Langemark-Poelkapelle
Open website
1000X aangeboden door

Madonnatex
Wolvengrachtstraat 9, 8920 Langemark-Poelkapelle
Open website
200X aangeboden door

Inkana
Hillarestraat, 263, 9160 Lokeren
Open website
500X aangeboden door

Garage Vanlinthout
Beekstraat 22, 3050 Oud-Heverlee
Open website
250X aangeboden door

Pro Music Shop Tenuto
Gilainstraat 93, 3300 Tienen
Open website
1000X aangeboden door

Magic Thai Massage
Ludovic Vandendriesscheplein 51, 8210 Zedelgem
Open website
250X aangeboden door

Naai-wolshop Nele
Processieweg 7, 8820 Torhout
Open website
500X aangeboden door

Katrien van Campenhout - Coach
Broekstraat , 3290 Diest
Open website
1000X aangeboden door

Crets Huguette en Publi-Juth F.V.
Zichemseweg 87, 3290 Diest
Open website
300X aangeboden door

Trovato
Werchtersesteenweg 13, 3150 Haacht
Open website
600X aangeboden door

Raamdecoratie FD
Koninklijke Baan 303, 307, 311, 8670 Koksijde
Open website
1000X aangeboden door

Elektro Van den Eede & Renders
Donkerstraat 12, 1760 Roosdaal
Open website
500X aangeboden door

The beauty garage
Wijngaardstraat 5, 8820 Torhout
Open website
1000X aangeboden door

Bella Vitta
Sint Jansstraat 14, 8840 Staden
Open website
250X aangeboden door

De Wandelaar
Daknam Dorp 99, 9160 Lokeren
Open website
250X aangeboden door

Animal Care
Meerbeekstraat 47, 3070 Kortenberg
Open website
1000X aangeboden door

Shine
Ter Booye 51, 8700 Tielt
Open website
250X aangeboden door

Buvens Wild & Gevogelte
Doornhof 8, 3460 Bekkevoort
Open website
250X aangeboden door

Nails And Beauty Machteld
Onze-Lieve-Vrouwstraat 1, 9120 Beveren
Open website
1000X aangeboden door

Fietsen en scooters Vertriest
Schave 5, 9800 Deinze
Open website
250X aangeboden door

Tuincentrum De Serres
Nazarethsesteenweg 50, 9800 Deinze
Open website
250X aangeboden door

Hagelandse Takeldienst
Leuvensesteenweg 108, 3290 Diest
Open website
1000X aangeboden door

Verf & Co
Ambachtenstraat 24, 8870 Izegem
Open website
250X aangeboden door

Verwarming De Brabandere
Stijn Streuvelsstraat 22, 8870 Izegem
Open website
1000X aangeboden door

Hoeve De Hagepoorter
Krakeelstraat 2, 8490 Jabbeke
Open website
250X aangeboden door

Press'n Food
Markt 4, 2450 Meerhout
Open website
250X aangeboden door

Limbucolor
Haltstraat 100, 3900 Overpelt
Open website
500X aangeboden door

t Molentje
Lille Dorp 24, 3900 Pelt
Open website
500X aangeboden door

Veeleco Fietsen
Pastoriestraat 29, 3120 Tremelo
Open website
250X aangeboden door

Autoparts Plus Coppens bv
Walderdonk 91, 9185 Wachtebeke
Open website
250X aangeboden door

Schoenen Van Migerode
Hekkerstraat 71, 9230 Wetteren
Open website
1000X aangeboden door

Drukkerij Vanparys
Hoogweg 44, 8750 Wingene
Open website
250X aangeboden door

Strea-Net
Tramlaan 196, 1930 Zaventem
Open website
250X aangeboden door

Het Portoal
Sint-Truidersteenweg 562, 3500 Hasselt
Open website
250X aangeboden door

Jayden's Ink
Sleedoornstraat 81, 3530 Houthalen-Helchteren
Open website
1000X aangeboden door

Schoenen Jada
Terreststraat 4, 8650 Houthulst
Open website
1000X aangeboden door

Optiek Rommelaere
Smissestraat 2, 8650 Houthulst
Open website
250X aangeboden door

Optiek Wim Lodewyckx
Booischotseweg 4, 2235 Hulshout
Open website
500X aangeboden door

Brood & Banket Lonneville
Eeklostraat 7, 9970 Kaprijke
Open website
500X aangeboden door

Decorateur Verstraete - Jonckheere
Populierenlaan 41, 8430 Middelkerke
Open website
250X aangeboden door

Bakkerij Danhieux
Waversesteenweg 29, 3090 Overijse
Open website
250X aangeboden door

Froe Froe
Duisburgsesteenweg 88, 3090 Overijse
Open website
250X aangeboden door

EMW verhuur
Platanendreef 13, 8790 Waregem
Open website
250X aangeboden door

Schoenmakerij Hans
Nieuwstraat 32, 2260 Westerlo
Open website
250X aangeboden door

Estheti'Dog
Tervuursesteenweg 206, 3060 Bertem
Open website
1000X aangeboden door

Foto-Anja
Kapelstraat 157, 8450 Bredene
Open website
250X aangeboden door

Apostroff
Brusselstraat 195, 1700 Dilbeek
Open website
250X aangeboden door

Sit & Sleep
genkersteenweg 299, 3500 Hasselt
Open website
250X aangeboden door

Mevac nv
Aarschotsesteenweg 200, 2230 Herselt
Open website
500X aangeboden door

Deco Vandewalle-Demuynck
Aartrijkestraat 30, 8480 Ichtegem
Open website
250X aangeboden door

Grietens Elektro
Tiensesteenweg 228, 3000 Leuven
Open website
1000X aangeboden door

Graphic Design
Mechelbaan 26, 2500 Lier
Open website
250X aangeboden door

De Puyenbrug
Dam 112, 9080 Lochristi
Open website
250X aangeboden door

Juwelier De Greeve
Ophovenstraat 22, 3680 Maaseik
Open website
250X aangeboden door

t Dorps Broojke
Hoogstraatsebaan 3, 2390 Malle
Open website
250X aangeboden door

Tearoom Riviera
Zeedijk 84, 8430 Middelkerke
Open website
250X aangeboden door

t Pomptje
Oudstrijdersplein 2, 8400 Oostende
Open website
1000X aangeboden door

De Korenblomme
Kasteelstraat 29, 8660 De Panne
Open website
250X aangeboden door

Haute Coiffure Osieka
Markt 21, 3150 Haacht
Open website
1000X aangeboden door

Bij Sabien
25ste-Linielaan 1, 8530 Harelbeke
Open website
250X aangeboden door

Fietsen Bogaert
Terreststraat 31, 8650 Houthulst
Open website
1000X aangeboden door

Bloemen Cindy
Terreststraat 1, 8650 Houthulst
Open website
1000X aangeboden door

Spar Emelgem
Baronstraat 116, 8870 Izegem
Open website
1000X aangeboden door

Spar Kachtem
Sint-Jansstraat 29, 8870 Izegem
Open website
500X aangeboden door

Schoenmakerij en Slotenmakerij Luc - MHS
Haachtsesteenweg 234, 1910 Kampenhout
Open website
250X aangeboden door

t Vita-mientje
Weertersteenweg 320, 3640 Kinrooi
Open website
500X aangeboden door

Pet Trim
Rapenstraat 6, 3920 Lommel
Open website
1000X aangeboden door

Breiboetiek Marielijne
Plettinckplaats 3, 8760 Meulebeke
Open website
250X aangeboden door

Verbo
Leopoldlaan 154, 8430 Middelkerke
Open website
500X aangeboden door

Nick & Gwendy Slagerij en Traiteur
Albert I Laan 243, 8620 Nieuwpoort
Open website
500X aangeboden door

Bakkerij Slembrouck
Zevekotestraat 17, 8970 Poperinge
Open website
250X aangeboden door

Garage Desomer - Sinnesael
Bruggestraat 140-155, 8970 Poperinge
Open website
1000X aangeboden door

Bloemen Ann
Iepersestraat 560, 8800 Roeselare
Open website
200X aangeboden door

Zilverbergstatie
Oude Zilverbergstraat 30-32, 8800 Roeselare
Open website
250X aangeboden door

Elena's Parelwereld
Meensesteenweg 71, 8800 Roeselare
Open website
500X aangeboden door

Diana's Fashion
Mannenberg 165, 3270 Scherpenheuvel-Zichem
Open website
1000X aangeboden door

Peb's
Ebbestraat 12, 8450 Bredene
Open website
250X aangeboden door

Beenhouwerij De Leeuwebrug
Langestraat 61, 8000 Brugge
Open website
500X aangeboden door

M. Moret
Vlamingstraat 1, 8000 Brugge
Open website
250X aangeboden door

Het Suikerideetje
Brusselsesteenweg 366, 3020 Herent
Open website
500X aangeboden door

Vitacuzzi
Wittevrouwestraat 55, 3020 Herent
Open website
200X aangeboden door

Bloemen PrettyAtHome
Stokstraat 7, 8650 Houthulst
Open website
500X aangeboden door

Cajephi bv
Bondgenotenlaan 83, 3000 Leuven
Open website
250X aangeboden door

Huis Inge Goderis
Onze-Lieve-Vrouwestraat 131-133, 2800 Mechelen
Open website
250X aangeboden door

Gaya
Veldenbergstraat 27, 2330 Merksplas
Open website
250X aangeboden door

Passo
Statiestraat 22, 2560 Nijlen
Open website
500X aangeboden door

Schoonheidsinstituut & Nagelstudio Nadine
Molenstraat 111, 2560 Nijlen
Open website
500X aangeboden door

Spar nijlen
Herenthoutsesteenweg 88, 2560 Nijlen
Open website
250X aangeboden door

Azzurro
Alfons Pieterslaan 11 A, 8400 Oostende
Open website
1000X aangeboden door

Schoenen Valencia bv
Casselstraat 45, 8970 Poperinge
Open website
250X aangeboden door

Vishandel Claeys & Zoon
Molenstraat Watervliet 115, 9980 Sint-Laureins
Open website
250X aangeboden door

Kapsalon Gipsy
Massemsesteenweg 317, 9230 Wetteren
Open website
500X aangeboden door

Traiteur Falco
Kapellendries 12, 9230 Wetteren
Open website
200X aangeboden door

VoetnrelaxVeerle
Werveken 1, 8210 Zedelgem
Open website
1000X aangeboden door

Instituut Nicole
Dreef 100, 9930 Zomergem
Open website
250X aangeboden door

Verwilst
Hoetsel 58, 9930 Zomergem
Open website
1000X aangeboden door

Burggraeve Elektro
Grote Steenweg 30, 9930 Zomergem
Open website
1000X aangeboden door

Lewyllie Elektro
Ieperstraat 23, 8980 Zonnebeke
Open website
500X aangeboden door

Broodjeszaak Huis Desmet Sabien
Dendermondesteenweg 543, 9070 Destelbergen
Open website
1000X aangeboden door

Amaryllis
Roeselarestraat 3, 8830 Hooglede
Open website
200X aangeboden door

Nityashima
Torhoutstraat 29, 8830 Hooglede
Open website
1000X aangeboden door

Optiek Tessens
Dorpsstraat 26, 2940 Stabroek
Open website
250X aangeboden door

De Kapper
Schrieksebaan 38, 3120 Tremelo
Open website
250X aangeboden door

De Kapper
Schrieksebaan 38, 3120 Tremelo
Open website
250X aangeboden door

Brasserie Miel Van Kest bv
Schrieksebaan 59, 3120 Tremelo
Open website
1000X aangeboden door

De Polygone
Lotegatstraat 24, 8980 Zonnebeke
Open website
200X aangeboden door

Selectair VDK Reizen
Meulestraat 2, 8730 Beernem
Open website
1000X aangeboden door

Boetiek Iris
Vissersstraat 83, 8340 Damme
Open website
500X aangeboden door

Audace Lingerie
Stationsstraat 13, 9900 Eeklo
Open website
500X aangeboden door

Tuinplanning Verplanken
Maciebergstraat 6, 8020 Oostkamp
Open website
1000X aangeboden door

Esthetiek Papilio
Ommegang Oost 33, 8840 Staden
Open website
250X aangeboden door

Garage Van Hove
Vekestraat 48, 1980 Zemst
Open website
500X aangeboden door

Madrico nv
Peerderbaan 113, 3960 Bree
Open website
1000X aangeboden door

Iconique
Boterstraat 42, 8900 Ieper
Open website
200X aangeboden door

Visdelicatessen de Kottens
Leopoldlaan 126, 8430 Middelkerke
Open website
500X aangeboden door

Tamara's Ballonnen & Geschenken Shop
Industrielaan 6, 8820 Torhout
Open website
250X aangeboden door

Bakkerij Tim & Lies
Smissestraat 29, 8650 Houthulst
Open website
1000X aangeboden door

Fietsen Decoster
Dikkebusseweg 516, 8900 Ieper
Open website
1000X aangeboden door

Natuurwinkel Hibiscus
Bruggestraat 148, 8770 Ingelmunster
Open website
1000X aangeboden door

Comfort Express
Nieuwpoortlaan 49, 8430 Middelkerke
Open website
1000X aangeboden door

Debeuckelaere Drukkerij
Populierenlaan 32, 8430 Middelkerke
Open website
500X aangeboden door

De Molenhoeve
Scharestraat 16, 8020 Oostkamp
Open website
1000X aangeboden door

Belle A Mie
Ieperstraat 46, 8970 Poperinge
Open website
1000X aangeboden door

Au Petit Jardin
Couthoflaan 32, 8970 Poperinge
Open website
1000X aangeboden door

Boetiek Yvi
Marktplein 27, 8750 Wingene
Open website
1000X aangeboden door

Pourelle
Leopoldlaan 130, 8430 Middelkerke
Open website
1000X aangeboden door

Speeldorp De Jungle
Hille 190, 8750 Wingene
Open website
250X aangeboden door

Ron motors
Bloemmolens 1, 2200 Herentals
Open website
500X aangeboden door

Rijmenam Optics
Rijmenamseweg 205, 2820 Bonheiden
Open website
1000X aangeboden door

Restaurant Adelientje
Bonenstraat 9, 8400 Oostende
Open website
1000X aangeboden door

Gouwy Slaapcomfort
Bonenstraat 9, 8400 Oostende
Open website
500X aangeboden door

Anne-Marie Vermeulen
Brusselsesteenweg 241, 9230 Wetteren
Open website
500X aangeboden door

Bandencentrale Drapier
Dokter de Bruyckerstraat 35, 9230 Wetteren
Open website
1000X aangeboden door

LIVING-shop
Vijvedreef 131, 8710 Wielsbeke
Open website
250X aangeboden door

HELCOtex
Kolmenstraat 1174, 3570 Alken
Open website
250X aangeboden door

Optiek Hilde Biesemans
Sint Ursmarusstraat 84, 9200 Dendermonde
Open website
500X aangeboden door

Garage - Autobanden De Raet Danny
Zuidgoordijkstraat 8, 2235 Hulshout
Open website
1000X aangeboden door

Slotenmakerij Dhont bv
Brouwerijstraat 5, 3070 Kortenberg
Open website
250X aangeboden door

Ramen en Deuren Geert Stas
Gellenberg 121, 3210 Lubbeek
Open website
1000X aangeboden door

Hemelhof ('t)
Bieststraat 72, 8790 Waregem
Open website
500X aangeboden door

Demolder Lingerie & Badmode
Zandstraat 57-61, 2200 Herentals
Open website
1000X aangeboden door

Burtline Fashion
Stationsstraat 7, 9900 Eeklo
Open website
1000X aangeboden door

VMmedia - Speelgoeddroom
Duivenkeetstraat 17, 9280 Lebbeke
Open website
1000X aangeboden door

Schoonheidsinstituut Nicky
Wilgendreef 4, 8300 Knokke-Heist
Open website
1000X aangeboden door

Frituur 't Patatje
Pastorijstraat 7a, 3560 Lummen
Open website
500X aangeboden door

Schoonheidsinstituut en parfumerie An
Sint-Janstraat 3, 3580 Beringen
Open website
250X aangeboden door

Hairstudio Janny
Zand 4, 9160 Lokeren
Open website
1.000X aangeboden door

Brilcenter Sierens
Boelare 13, 9900 Eeklo
Open website
250X aangeboden door

Liesbets Reiscenter
Molenstraat 10, 2270 Herenthout
Open website
250X aangeboden door

Bij Den Dirk
Mechelseweg 245, 1880 Kapelle-op-den-bos
Open website
500X aangeboden door

Schoonheidsinstituut Baïne
Paardedreef 2, 9990 Maldegem
Open website
1000X aangeboden door

Van Lierde
Lisperstraat 88, 2500 Lier
Open website
250X aangeboden door

Rokani
Goorweg 16, 2220 Heist-op-den-Berg
Open website
1000X aangeboden door

Zon en Aarde
Doelstraat 116, 8770 Ingelmunster
Open website
1.000X aangeboden door

Drankenhandel Jan Prinzie
Ieperstraat 121, 8840 Staden
Open website
250X aangeboden door

Brandstoffen Peetermans
Industrieweg 1101, 3540 Herk-de-Stad
Open website
500X aangeboden door

Pasta Presto
Sint-Amandsstraat 17, 8000 Brugge
Open website
1.000X aangeboden door

Optiek Descheppere
Italiëplein 1, 8600 Diksmuide
Open website
1000X aangeboden door

Carrosserie Bruno Ryckaert
Krommewege 35, 9990 Maldegem
Open website
250X aangeboden door

Schoenmakerij Roland en Steve
Phoenixstraat 74, 9000 Gent
Open website
250X aangeboden door

SNSI Hair & Beauty Salon
Nieuwstraat 70, 2440 Geel
Open website
300X aangeboden door

Corluy-Bierhandel nv
Koningsbaan 74, 2580 Putte
Open website
250X aangeboden door

Reynders Hengelsport
Hulsterweg 8, 3980 Tessenderlo
Open website
1000X aangeboden door

Fietsen en Tuinmachines Gunthers
Bieststraat 130, 8790 Waregem
Open website
500X aangeboden door

Amandine
Kerkstraat 9, 8210 Zedelgem
Open website
100X aangeboden door

Maalderij De Weerdt bv
Meester Van der Borghtstraat 53, 2580 Putte
Open website
250X aangeboden door

Lingerie Diana
Nederrij 36, 2200 Herentals
Open website
300X aangeboden door

In 't Zeepaardje
Antwerpsestraat 342, 2850 Boom
Open website
600X aangeboden door

Creative Art Studio Wendy
Hoogstraat 11, 2850 Boom
Open website
600X aangeboden door

Lola et vie juwelen
Ravenstraat 91, 9255 Buggenhout
Open website
300X aangeboden door

t Soethuys Buggenhout
Kerkstraat 95, 9255 Buggenhout
Open website
600X aangeboden door

Wijnimport Peter
Gentse Steenweg 477, 9160 Lokeren
Open website
600X aangeboden door

Softwareshop
Plezantstraat 14, 9100 Sint-Niklaas
Open website
600X aangeboden door

t Zwaantje
Hendrik Heymanplein 192, 9100 Sint-Niklaas
Open website
600X aangeboden door

The Butler
Bredabaan 967, 2900 Schoten
Open website
100X aangeboden door

Bizzar
Bergstraat 94, 2220 Heist-op-den-Berg
Open website
300X aangeboden door

Haarstudio Szajek
Rootenstraat (Shopping 2) 13, 3600 Genk
Open website
100X aangeboden door

Kapsalon Pelo
Kerkbossenstraat 35, 2220 Heist-op-den-Berg
Open website
600X aangeboden door

TG Dakwerken
Bergendriesstraat 92, 9160 Lokeren
Open website
600X aangeboden door

Optiek Daelman
Dorpsstraat 3, 1840 Londerzeel
Open website
900X aangeboden door

Beau Deco
Lisdoddenstraat 11, 8430 Middelkerke
Open website
600X aangeboden door

Wellness Store
Lodewijk de Raetlaan, 23 23, 3900 Overpelt
Open website
600X aangeboden door

Miliem Creations
Paalstraat 55, 2900 Schoten
Open website
600X aangeboden door

t Zwaantje
Hendrik Heymanplein 192, 9100 Sint-Niklaas
Open website
1000X aangeboden door

Easyroof
Schaliënhoevedreef 5F , 2800 Mechelen
Open website
500X aangeboden door

Optiek Neujens
Pulsebaan 20, 2240 Zandhoven
Open website
250X aangeboden door

Foubert Events
Duitslandstraat 23, 9140 Temse
Open website
250X aangeboden door

Kre-Art
Casselstraat 28, 8970 Poperinge
Open website
500X aangeboden door

Slotenmakerij At Perfect Service bv
Emiel Van Elewijckstraat 30, 1780 Wemmel
Open website
250X aangeboden door

Likovin bv
Aalbroekstraat 29, 9890 Gavere
Open website
250X aangeboden door

X-Tah
Bruggestraat 50, 8930 Menen
Open website
250X aangeboden door

The Beautybar by Jelle
Zandhoefstraat 39, 3580 Beringen
Open website
250X aangeboden door

Haarmode Karin voor Hem en Haar
Kerkhoflaan 41a, 1910 Kampenhout
Open website
500X aangeboden door

Gezondheidscentrum Gennesareth
Gaaiendreef 13, 2900 Schoten
Open website
250X aangeboden door

Gwijde bv
Ertbrandstraat 173-177, 2950 Kapellen
Open website
250X aangeboden door

Qnails
Sijslostraat 145, 8020 Oostkamp
Open website
300X aangeboden door

Gordijnenhuis Ria
Theophile Donnestraat 40, 3540 Herk-de-Stad
Open website
300X aangeboden door

Het Kruidenhoekje
Gijmelsesteenweg 282, 3200 Aarschot
Open website
300X aangeboden door

Textiel Van Der Borght
Schaluin 18-20, 3200 Aarschot
Open website
1000X aangeboden door

Avanti-Cars
Wagenmakerijstraat 33, 8600 Diksmuide
Open website
250X aangeboden door

Dierenhof ('t)
Sint-Maartensstraat 2, 3540 Herk-de-Stad
Open website
250X aangeboden door

Herb'Es
Wolmarkt 28, 3300 Tienen
Open website
250X aangeboden door

Axent
Omleiding 7, 3020 Herent
Open website
250X aangeboden door

Aardappelen Renders
Hoeledensebaan 121, 3470 Kortenaken
Open website
250X aangeboden door

Vip Nails
Molenstraat 3, 2840 Rumst
Open website
600X aangeboden door

London Shop bv
Zeelaan 307, 8670 Koksijde
Open website
250X aangeboden door

Kapsalon Wax
Mechelsesteenweg 15, 3000 Leuven
Open website
1000X aangeboden door

Angels-Knit by FDF
Manestraat 20, 8800 Roeselare
Open website
1000X aangeboden door

Carrosserie Goemckaert
Zevekotestraat 68B, 8470 Gistel
Open website
250X aangeboden door

Garage Chris Peeters
Wildersedreef 24, 1910 Kampenhout
Open website
1000X aangeboden door

Fietsen Demeester
Kerkplein 9, 8900 Ieper
Open website
500X aangeboden door

Time Tremelo
Leemkuilenstraat 8, 3120 Tremelo
Open website
250X aangeboden door

Scalini Mode bv
Prof. Dr. Vital Celenplein 8, 2235 Hulshout
Open website